Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL Kalisz FC Sao Paulo
Ex.Du Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 49.1
formidable Schieten solid
very good Passen good
adequate Verdedigen very good


19e minuut.
Walczuk geeft een hoge lob. Mori kan de bal niet met de borst controleren. Ural tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ural krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Campo trapt de bal weg van het doel. Szlagor rent richting de bal. Szlagor met een sublieme pass. Risotto is nu in balbezit. Risotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Nwawel rent richting de bal. Martwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nwawel krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Anglada rent richting de bal. Anglada geeft de bal voor. Risotto kopt de bal weg. Daar is Zangyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zangyan haalt uit met een fantastische trap. Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Risotto rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Anglada rent richting de bal. Anglada speelt de bal door. Risotto is nu in balbezit. Risotto draait met de bal, schiet en ... Campo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Sao Paulo 1:0

44e minuut.
Ural rent richting de bal. Linkoaho onderschept slim de pass. Linkoaho probeert naar een medespeler te passen. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan schiet op doel. Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 37%, FC Sao Paulo 63%.
REAL Kalisz - FC Sao Paulo 1:0

49e minuut.
Żywioł geeft een lange en hoge pass. Mori rent richting de bal. Mori geeft een lange en hoge pass. Nwawel rent richting de bal. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Herojewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Ural is nu in balbezit. Linkoaho onderschept slim de pass. Linkoaho passt de bal zonder na te denken. Zangyan rent richting de bal. Zangyan draait met de bal, schiet en ... Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Szlagor geeft een hoge lob. Borrero heeft problemen om de bal te vangen. Risotto rent richting de bal. Risotto draait met de bal, schiet en ... Campo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Sao Paulo 2:0

56e minuut.
Raset passt de bal in één keer door. Forrest probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Risotto rent richting de bal. Risotto draait met de bal, schiet en ... Campo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Sao Paulo 3:0

63e minuut.
Szlagor is nu in balbezit. Szlagor passt de bal met de wreef. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Risotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlagor rent richting de bal. Szlagor passt de bal met de wreef. Risotto is nu in balbezit. Risotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 37%, FC Sao Paulo 63%.
REAL Kalisz - FC Sao Paulo 3:0