Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS 2009 Százhalombattai Arany Ászok
atak04 Tactiek blebleble
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 35.6
good Schieten average
very good Passen poor
good Verdedigen solid


2e minuut.
Kilchenmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tamanco komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kresa is nu in balbezit. Łagódka rent richting de bal. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gürel speelt de bal door. Klungelig pakt Klasen de bal. Frągnowski begaat een overtreding. Frągnowski krijgt een gele kaart. Klasen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gilbert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Střelenský is nu in balbezit. Střelenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Százhalombattai Arany Ászok 0:1

23e minuut.
Durczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Čvorkov de bal. Kresa rent richting de bal. Kresa haalt uit met een fantastische trap. Radocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

27e minuut.
Łagódka met een sublieme pass. Kresa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilbert. Kresa raakt geblesseerd tijdens het duel. Wolf komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żak met de inworp. Żelasko met een sublieme pass. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bejnierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Střelenský begaat een overtreding. Bejnierowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bejnierowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Střelenský is nu in balbezit. Żelasko verovert de bal door een tackle van achteren. Żelasko speelt de bal door. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Chodkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 35%, Százhalombattai Arany Ászok 65%.
MKS 2009 - Százhalombattai Arany Ászok 0:1

68e minuut.
Żak passt de bal zonder na te denken. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko met een sublieme pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kresa is nu in balbezit. Kresa schiet op doel. Radocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS 2009 - Százhalombattai Arany Ászok 1:1

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opioła komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Petrescu is nu in balbezit. Opioła onderschept slim de pass. Opioła met een sublieme pass. Klungelig pakt Kresa de bal. Kresa draait met de bal, schiet en ... Radocha bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torvik komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Frągnowski passt de bal met de wreef. Opioła is nu in balbezit. Opioła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kresa de bal. Kresa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 35%, Százhalombattai Arany Ászok 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS 2009 - Százhalombattai Arany Ászok 1:1