Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS 2009 Saxon Team
atak04 Tactiek 442_T
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 38.4
good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


10e minuut.
Klungelig pakt Łagódka de bal. Rogala bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko verovert de bal door een tackle van achteren. Żelasko met een sublieme pass. Kresa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczek passt de bal in één keer door. Frągnowski heeft problemen om de bal te vangen. Boino verovert de bal door een tackle van achteren. Boino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mordak verovert de bal door een tackle van achteren. Mordak speelt de bal door. Boino bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Saxon Team 0:1

43e minuut.
Rogala rent richting de bal. Rogala passt de bal zonder na te denken. Kiciak heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Żelasko is nu in balbezit. Żelasko geeft de bal voor. Bartosik heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel. Waterson bokst de bal weg. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 43%, Saxon Team 57%.
MKS 2009 - Saxon Team 0:1

46e minuut.
Chodkiewicz komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Bartosik de bal. Łagódka is nu in balbezit. Żelasko speelt de bal door. Żak rent richting de bal. Żak geeft een lange en hoge pass. Waterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Frągnowski probeert naar een medespeler te passen. Żelasko heeft problemen om de bal te vangen. Żelasko speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Waterson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Inworp. Opioła komt het veld opgelopen. Opioła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durczak is nu in balbezit. Durczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kresa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zmartwiony komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bejnierowicz probeert naar een medespeler te passen. Opioła is nu in balbezit. Opioła met een sublieme pass. Kresa rent richting de bal. Kresa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 52%, Saxon Team 48%.
MKS 2009 - Saxon Team 0:1