Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saxon Team FC Sao Paulo
442_T Tactiek nowa
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
38.8 gemiddelde waardering 46.3
average Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Tritten probeert naar een medespeler te passen. Nwawel rent richting de bal. Nwawel schiet op doel. Ferenczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:1

7e minuut.
Bartosik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Forrest zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadocha rent richting de bal. Gadocha geeft een hoge lob. Ferenczi bokst de bal weg. Nwawel probeert de bal met de borst te controleren. Ferenczi probeert wanhopig de bal te grijpen. Rogala is nu in balbezit. Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:2

10e minuut.
Forrest onderschept slim de pass. Forrest geeft de bal voor. Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel onderschept slim de pass. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Forrest probeert naar een medespeler te passen. Tritten rent richting de bal. Tritten geeft een lange en hoge pass. Nwawel maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferenczi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Mordak rent richting de bal. Gadocha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha speelt de bal door. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tritten probeert de bal met de borst te controleren. Tritten geeft de bal voor. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:3

24e minuut.
Tritten geeft een hoge lob. Di Santo is nu in balbezit. Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:4

30e minuut.
Forrest is nu in balbezit. Forrest probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nwawel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Ferenczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Forrest speelt de bal door. Rogala bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel onderschept slim de pass. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Ferenczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:5

37e minuut.
Forrest is nu in balbezit. Daar is Forrest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forrest geeft een lange en hoge pass. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:6

43e minuut.
Dimofte probeert naar een medespeler te passen. Forrest rent richting de bal. Forrest passt de bal in één keer door. Bimber rent richting de bal. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten met een sublieme pass. Nwawel heeft problemen om de bal te vangen. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 59%, FC Sao Paulo 41%.
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:7

55e minuut.
Forrest is nu in balbezit. Forrest probeert naar een medespeler te passen. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bimber de bal. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Isaac passt de bal zonder na te denken. Żywioł speelt de bal door. Moşneguţu geeft een lange en hoge pass. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rogala is nu in balbezit. Nwawel onderschept slim de pass. Bimber rent richting de bal. Bimber schiet op doel. Ferenczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:8

72e minuut.
Mordak rent richting de bal. Żywioł verovert de bal door een tackle van achteren. Żywioł geeft een lange en hoge pass. Bimber rent richting de bal. Bimber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte geeft de bal voor. Rogala heeft problemen om de bal te vangen. Bimber is nu in balbezit. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Di Santo is nu in balbezit. Bimber verovert de bal door een tackle van achteren. Bartosik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartosik krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Forrest probeert naar een medespeler te passen. Bimber is nu in balbezit. Bimber passt de bal zonder na te denken. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Ferenczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Tritten met een snelle inworp. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha passt de bal zonder na te denken. Nwawel rent richting de bal. Nwawel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł geeft een lange en hoge pass. Bimber rent richting de bal. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:9

84e minuut.
Forrest rent richting de bal. Bimber rent richting de bal. Bimber passt de bal in één keer door. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Ferenczi bokst de bal weg.

87e minuut.
Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Tritten probeert naar een medespeler te passen. Dimofte geeft een lange en hoge pass. Bimber is nu in balbezit. Bimber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 67%, FC Sao Paulo 33%.
Saxon Team - FC Sao Paulo 0:9