Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS 2009 Jedność Metalplast
atak04 Tactiek BOMR V1
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 29.9
good Schieten adequate
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen average


1e minuut.
Vejzović geeft de bal voor. Inworp. Kresa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolf geeft een lange en hoge pass. Łagódka springt en kopt de bal. Caszely bokst de bal weg.

3e minuut.
Żelasko is nu in balbezit. Żelasko passt de bal met de wreef. Kresa is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kresa neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel. Caszely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Walewski geeft de bal voor. Inworp. Żak met een snelle inworp. Łagódka probeert de bal met de borst te controleren. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Caszely bokst de bal weg.

25e minuut.
Sakowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walewski krijgt een gele kaart. Kresa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łagódka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Jedność Metalplast 1:0

27e minuut.
Żak speelt de bal door. Żelasko rent richting de bal. Żelasko geeft een lange en hoge pass. Durczak rent richting de bal. Durczak schiet op doel. Caszely bokst de bal weg.

29e minuut.
Inworp. Żak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko geeft een hoge lob. Łagódka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Żelasko met een sublieme pass. Daar is Durczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Jedność Metalplast 2:0

38e minuut.
Żelasko rent richting de bal. Żelasko geeft de bal voor. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Jedność Metalplast 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zosimas komt het veld opgelopen. Chodkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 19%, Jedność Metalplast 81%.
MKS 2009 - Jedność Metalplast 3:0

56e minuut.
Żelasko probeert naar een medespeler te passen. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Durczak de bal. Durczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Zosimas speelt de bal door. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko passt de bal met de wreef. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wolf is nu in balbezit. Wolf geeft een hoge lob. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Caszely maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Wolf rent richting de bal. Wolf passt de bal met de wreef. Żelasko geeft een lange en hoge pass. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Caszely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Jedność Metalplast 4:0

79e minuut.
Caszely trapt de bal weg van het doel. Żelasko rent richting de bal. Żelasko passt de bal met de wreef. Kresa rent richting de bal. Kresa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bojano is nu in balbezit. Bojano passt de bal zonder na te denken. Leonte rent richting de bal. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Jedność Metalplast 5:0

87e minuut.
Sakowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kresa met een snelle inworp. Durczak is nu in balbezit. Durczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 18%, Jedność Metalplast 82%.
MKS 2009 - Jedność Metalplast 5:0