Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Százhalombattai Arany Ászok Jedność Metalplast
blebleble Tactiek BOMR V1
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 36.5
adequate Schieten solid
adequate Passen poor
solid Verdedigen good


4e minuut.
Horo geeft een hoge lob. Taurētājs kopt de bal weg. Daar is Kilchenmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taurētājs is nu in balbezit. Taurētājs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kłaczkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kucenko komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Leonte passt de bal in één keer door. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Střelenský verovert de bal door een tackle van achteren. Střelenský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilchenmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kilchenmann probeert naar een medespeler te passen. Střelenský is nu in balbezit. Střelenský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Larue rent richting de bal. Střelenský onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šarenac zal de hoekschop nemen. Taurētājs springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Aagård kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Leonte de bal onder controle te krijgen. Alakotila met een sublieme pass. Taurētājs rent richting de bal. Taurētājs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Alakotila rent richting de bal. Aagård verovert de bal door een tackle van achteren. Aagård probeert naar een medespeler te passen. Taurētājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Taurētājs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wattez passt de bal zonder na te denken. Dembele is nu in balbezit. Dembele speelt de bal door. Alakotila is nu in balbezit. Alakotila geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Střelenský rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Jedność Metalplast 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Százhalombattai Arany Ászok 35%, Jedność Metalplast 65%.
Százhalombattai Arany Ászok - Jedność Metalplast 1:0

54e minuut.
Łyżwiński is nu in balbezit. Kilchenmann onderschept slim de pass. Kilchenmann passt de bal in één keer door. Střelenský is nu in balbezit. Střelenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Jedność Metalplast 2:0

64e minuut.
Aagård kopt de bal weg. Alakotila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakotila geeft een lange en hoge pass. Taurētājs heeft problemen om de bal te vangen. Taurētājs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez speelt de bal door. Tamanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko onderschept slim de pass. Kucenko schiet op doel. Radocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Larue onderschept slim de pass. Larue geeft een hoge lob. Wattez kopt de bal weg. Bochniak heeft problemen om de bal te vangen. Arsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arsoy rent richting de bal. Arsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Jedność Metalplast 2:1

74e minuut.
Taurētājs is nu in balbezit. Taurētājs geeft een lange en hoge pass. Dembele rent richting de bal. Kilchenmann is nu in balbezit. Kilchenmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Jedność Metalplast 3:1

75e minuut.
Kilchenmann probeert naar een medespeler te passen. Kucenko rent richting de bal. Dembele is nu in balbezit. Kucenko onderschept slim de pass. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. Radocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko onderschept slim de pass. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Jedność Metalplast 3:2

88e minuut.
Larue geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šarenac met de inworp. Střelenský rent richting de bal. Střelenský schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Százhalombattai Arany Ászok 42%, Jedność Metalplast 58%.
Százhalombattai Arany Ászok - Jedność Metalplast 3:2