Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS 2009 FC Sao Paulo
atak04 Tactiek nowa
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.8 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Walczuk geeft de bal voor. Ural kopt de bal weg. Gadocha met een sublieme pass. Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Tritten geeft een lange en hoge pass. Orzeł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ural rent richting de bal. Ural schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - FC Sao Paulo 0:1

7e minuut.
Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha geeft een hoge lob. Kwiatek is nu in balbezit. Bimber onderschept slim de pass. Bimber draait met de bal, schiet en ... Orzeł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Dimofte kopt de bal weg. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha passt de bal zonder na te denken. Ural is nu in balbezit. Ural haalt uit met een fantastische trap. Orzeł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Żak probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zmartwiony onderschept slim de pass. Zmartwiony passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kresa de bal. Kresa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Xuân Hòa de bal onder controle te krijgen. Gil bokst de bal weg. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS 2009 - FC Sao Paulo 1:1

23e minuut.
Bimber probeert naar een medespeler te passen. Ural is nu in balbezit. Met opzet legt Łagódka zijn tegenspeler op de grond. Łagódka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Tritten rent richting de bal. Tritten geeft een hoge lob. Bimber is nu in balbezit. Bimber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - FC Sao Paulo 1:2

43e minuut.
Daar is Borrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moşneguţu. Żelasko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żelasko komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 31%, FC Sao Paulo 69%.
MKS 2009 - FC Sao Paulo 1:2

46e minuut.
Chodkiewicz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opioła komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Tritten geeft de bal voor. Wolf rent richting de bal. Wolf passt de bal met de wreef. Żak is nu in balbezit. Żak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Koń de bal. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tritten is nu in balbezit. Opioła begaat een overtreding. Tritten raakt geblesseerd tijdens het duel. Dimofte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 33%, FC Sao Paulo 67%.
MKS 2009 - FC Sao Paulo 1:2