Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Buffaloess WALLACHIA
silver11 Tactiek univ
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
4 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
64.1 gemiddelde waardering 54.6
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Daar is Muzambinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzambinho met een sublieme pass. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos draait met de bal, schiet en ... Kmita probeert de bal aan de voet te houden. Siromahov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Dantas probeert naar een medespeler te passen. Morski met een sublieme pass. Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke geeft een hoge lob. Rincón rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - WALLACHIA 1:0

38e minuut.
Morski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Teke de bal. Teke probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 41%, WALLACHIA 59%.
Green Buffaloess - WALLACHIA 1:0

46e minuut.
Porras komt het veld opgelopen. Taroni komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Morski met een snelle inworp. Cintron rent richting de bal. Cintron geeft een hoge lob. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Orava bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 37%, WALLACHIA 63%.
Green Buffaloess - WALLACHIA 1:0