Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Burtuqal Al Wahda
Normal Tactiek Bayern
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
15.8 gemiddelde waardering 30.9
poor Schieten adequate
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Sayyid is nu in balbezit. Sayyid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Selim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:1

12e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores met een sublieme pass. Sayyid rent richting de bal. Sayyid draait met de bal, schiet en ... Selim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:2

17e minuut.
Krachunov verovert de bal door een tackle van achteren. Krachunov probeert naar een medespeler te passen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Khalifa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vermeo rent richting de bal. Vermeo passt de bal zonder na te denken. Mhadmi rent richting de bal. Bojtor onderschept slim de pass. Bojtor geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Er-Rai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krachunov geeft een lange en hoge pass. Bojtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojtor haalt uit met een fantastische trap. Selim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Burtuqal 74%, Al Wahda 26%.
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:2

50e minuut.
Nisawi geeft een lange en hoge pass. Sayyid probeert de bal aan de voet te houden. Mhadmi rent richting de bal. Bojtor onderschept slim de pass. Bojtor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Aziz geeft de bal voor. Bojtor heeft problemen om de bal te vangen. Bojtor met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Bojtor rent richting de bal. Al-Quarani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bojtor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rouissi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Selim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:3

61e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores probeert naar een medespeler te passen. Sayyid rent richting de bal. Sayyid haalt uit met een fantastische trap. Selim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:4

73e minuut.
Krachunov geeft de bal voor. Sayyid kopt de bal weg. Klungelig pakt Mhadmi de bal. Bojtor rent richting de bal. Bojtor schiet op doel. Selim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:5

78e minuut.
Krachunov met de inworp. Daar is Vermeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vermeo speelt de bal door. Sayyid rent richting de bal. Sayyid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:6

81e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Mushtaq maakt een afschuwelijke overtreding. Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vermeo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bojtor kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Allagui is nu in balbezit. Vermeo verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeo passt de bal zonder na te denken. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Krachunov met een sublieme pass. Vermeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeo met een sublieme pass. Sayyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayyid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Selim trapt de bal weg van het doel. Krachunov is nu in balbezit. Krachunov geeft een hoge lob. Bojtor maakt een snoekduik en kopt de bal. Selim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Bojtor rent richting de bal. Bojtor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Rouissi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:7

90e minuut.
Vermeo verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeo geeft een lange en hoge pass. Sayyid is nu in balbezit. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Burtuqal 63%, Al Wahda 37%.
Al- Burtuqal - Al Wahda 0:8