Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: * Fc Superteam * Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5747
* Fc Superteam * Roma AS
new_5-5 Tactiek Totti best
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
42 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 22.5
uitmuntend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian passt de bal zonder na te denken. Šatbaras rent richting de bal. Šatbaras haalt uit met een fantastische trap. Viktor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Tamušauskas speelt de bal door. Ciurea rent richting de bal. Šatbaras verovert de bal door een tackle van achteren. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet draait met de bal, schiet en ... Viktor bokst de bal weg.

4e minuut.
Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft een hoge lob. Uzakov heeft problemen om de bal te vangen. Coquet rent richting de bal. Coquet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šatbaras maakt een snoekduik en kopt de bal. Viktor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 1:0

10e minuut.
Šatbaras kopt de bal weg. Uzakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata onderschept slim de pass. Tabata draait met de bal, schiet en ... Viktor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 2:0

17e minuut.
Anzelis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurdić met de inworp. Enriquez rent richting de bal. Enriquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Siemian rent richting de bal. Siemian met een sublieme pass. Coquet rent richting de bal. Coquet haalt uit met een fantastische trap. Viktor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 3:0

23e minuut.
Di Gioia is nu in balbezit. Kukulas onderschept slim de pass. Kukulas passt de bal in één keer door. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Coquet is nu in balbezit. Coquet geeft een lange en hoge pass. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata draait met de bal, schiet en ... Viktor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 4:0

30e minuut.
Anzelis geeft een hoge lob. Šatbaras is nu in balbezit. Šatbaras passt de bal met de wreef. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciurea rent richting de bal. Coquet onderschept slim de pass. Coquet geeft een lange en hoge pass. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 5:0

32e minuut.
Coquet passt de bal in één keer door. Šatbaras rent richting de bal. Šatbaras passt de bal zonder na te denken. Daar is Coquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coquet schiet op doel. Viktor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Tabata heeft problemen om de bal te vangen. Tabata passt de bal in één keer door. Coquet heeft problemen om de bal te vangen. Coquet haalt uit met een fantastische trap. Viktor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Placuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamušauskas onderschept slim de pass. Tamušauskas probeert naar een medespeler te passen. Coquet is nu in balbezit. Coquet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: * Fc Superteam * 37%, Roma AS 63%.
* Fc Superteam * - Roma AS 5:0

48e minuut.
Ciurea kopt de bal weg. Klungelig pakt Tamušauskas de bal. Tamušauskas geeft een lange en hoge pass. Coquet is nu in balbezit. Coquet draait met de bal, schiet en ... Viktor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet geeft de bal voor. Klungelig pakt Koller de bal. Šatbaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šatbaras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Kukulas met een sublieme pass. Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft een hoge lob. Šatbaras springt en kopt de bal. Viktor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 6:0

52e minuut.
Daar is Placuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamušauskas geeft een hoge lob. Tabata probeert de bal met de borst te controleren. Tabata schiet op doel. Viktor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Kukulas met de inworp. Siemian is nu in balbezit. Hiele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siemian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coquet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 7:0

54e minuut.
Ciurea geeft een lange en hoge pass. Kukulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian geeft een hoge lob. Coquet springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Viktor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kurdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdić passt de bal zonder na te denken. Tamušauskas met een sublieme pass. Tabata rent richting de bal. Tabata passt de bal met de wreef. Viktor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Strukaitis geeft een lange en hoge pass. Coquet is nu in balbezit. Šatbaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet is nu in balbezit. Coquet draait met de bal, schiet en ... Viktor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šatbaras rent richting de bal. Šatbaras schiet op doel. Viktor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kukulas geeft de bal voor. Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft een lange en hoge pass. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet schiet op doel. Viktor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tabata heeft problemen om de bal te vangen. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Kurdić kopt de bal weg. Tamušauskas is nu in balbezit. Tamušauskas geeft een lange en hoge pass. Tabata rent richting de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 8:0

65e minuut.
Placuszek passt de bal met de wreef. Ciurea rent richting de bal. Ciurea geeft een hoge lob. Coquet heeft problemen om de bal te vangen. Coquet schiet op doel. Viktor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 9:0

69e minuut.
Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coquet de bal. Coquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 10:0

71e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian onderschept slim de pass. Siemian probeert naar een medespeler te passen. Šatbaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šatbaras schiet op doel. Viktor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Di Gioia met een sublieme pass. Kurdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Anzelis zijn tegenspeler op de grond. Anzelis krijgt een gele kaart. Kurdić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Gioia wilt de vrije trap nemen. Feier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Coquet heeft problemen om de bal te vangen. Tabata rent richting de bal. Coquet rent richting de bal. Coquet haalt uit met een fantastische trap. Viktor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 11:0

80e minuut.
Uzakov kopt de bal weg. Kukulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulas speelt de bal door. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet draait met de bal, schiet en ... Viktor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Siemian met een snelle inworp. Kukulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulas passt de bal met de wreef. Tabata rent richting de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Viktor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viktor speelt de bal door. Kukulas kopt de bal weg. Šatbaras rent richting de bal. Šatbaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tamušauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamušauskas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siemian de bal. Siemian geeft de bal voor. Coquet maakt een snoekduik en kopt de bal. Viktor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
* Fc Superteam * - Roma AS 12:0

86e minuut.
Strukaitis rent richting de bal. Strukaitis geeft een hoge lob. Siemian kopt de bal weg. Coquet is nu in balbezit. Coquet draait met de bal, schiet en ... Viktor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Viktor met een sublieme pass. Kukulas controleert de bal met de borst. Kukulas geeft een hoge lob. Tabata is nu in balbezit. Tabata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: * Fc Superteam * 24%, Roma AS 76%.
* Fc Superteam * - Roma AS 12:0