Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cassiopeia Constelacion Estelar
Gamma Cass Tactiek Once
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 32.2
solid Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen weak


13e minuut.
Oved heeft problemen om de bal te vangen. Urrego rent richting de bal. Oved rent richting de bal. Oved haalt uit met een fantastische trap. Lemaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Constelacion Estelar 1:0

15e minuut.
Pimentel passt de bal met de wreef. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oved de bal. Oved schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Kwasibrocki geeft een lange en hoge pass. Oved maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Constelacion Estelar 2:0

19e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft een hoge lob. Pajarito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urrego rent richting de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Parra heeft problemen om de bal te vangen. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved passt de bal zonder na te denken. Urrego rent richting de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fontecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Canjels passt de bal in één keer door. Oved is nu in balbezit. Oved speelt de bal door. Urrego rent richting de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sanín kopt de bal weg. Parra met een sublieme pass. Oved rent richting de bal. Oved schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Constelacion Estelar 3:0

32e minuut.
Urrego onderschept slim de pass. Urrego probeert naar een medespeler te passen. Oved rent richting de bal. Oved draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ochoa geeft een lange en hoge pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango geeft een hoge lob. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved haalt uit met een fantastische trap. Lemaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 42%, Constelacion Estelar 58%.
FC Cassiopeia - Constelacion Estelar 3:0

46e minuut.
Arango geeft een hoge lob. Parra kopt de bal weg. Arango probeert de bal aan de voet te houden. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fontecha geeft de bal voor. Canjels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Constelacion Estelar 3:1

50e minuut.
Gómez Jaramillo geeft een hoge lob. Parra kopt de bal weg. Fontecha heeft problemen om de bal te vangen. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Oved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango is nu in balbezit. Oved schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Oved moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oved schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa passt de bal in één keer door. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Constelacion Estelar 4:1

79e minuut.
Sanín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki speelt de bal door. Urrego is nu in balbezit. Urrego schiet op doel. Lemaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arango rent richting de bal. Parra onderschept slim de pass. Parra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Constelacion Estelar 5:1

85e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Pimentel passt de bal met de wreef. Paz rent richting de bal. Paz geeft een hoge lob. Agustín probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kwasibrocki probeert naar een medespeler te passen. Arango geeft een lange en hoge pass. Mutis met een sublieme pass. Paz kan de bal niet met de borst controleren. Paz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 43%, Constelacion Estelar 57%.
FC Cassiopeia - Constelacion Estelar 5:1