Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Constelacion Estelar Guerreros FC
Once Tactiek Debut C!!
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 43.2
weak Schieten good
adequate Passen average
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas speelt de bal door. Kołodziejek heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. Lemaher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Guerreros FC 0:1

11e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga passt de bal met de wreef. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Izuibejeres probeert de bal aan de voet te houden. Cárdenas kopt de bal weg. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Guerreros FC 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Fontecha de bal. Izuibejeres is nu in balbezit. Fontecha begaat een overtreding. Fontecha krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pimentel probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubillos met een snelle inworp. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres schiet op doel. Lemaher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

40e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas geeft een hoge lob. Daar is Pimentel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 77%, Guerreros FC 23%.
Constelacion Estelar - Guerreros FC 0:2

47e minuut.
Gayle met een sublieme pass. Costela probeert naar een medespeler te passen. Aldana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołodziejek is nu in balbezit. Zuñiga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Guerreros FC 0:3

60e minuut.
Lətifov heeft problemen om de bal te vangen. Lətifov geeft een hoge lob. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Lemaher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Guerreros FC 0:4

66e minuut.
Cubillos geeft een hoge lob. Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres verovert de bal door een tackle van achteren. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Lemaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Guerreros FC 0:5

72e minuut.
Pimentel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castañeda komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Cubillos rent richting de bal. Botero rent richting de bal. Botero passt de bal zonder na te denken. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Lemaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 63%, Guerreros FC 37%.
Constelacion Estelar - Guerreros FC 0:5