Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cassiopeia Los Pepes F.C
Gamma Cass Tactiek 4132
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
46.5 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa passt de bal in één keer door. Agustín is nu in balbezit. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Los Pepes F.C 1:0

6e minuut.
Goszczyc met een snelle inworp. López Michelsen rent richting de bal. López Michelsen passt de bal in één keer door. Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Canjels rent richting de bal. Canjels geeft de bal voor. Oved kopt de bal weg. Agustín is nu in balbezit. Agustín draait met de bal, schiet en ... Vintz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Urrego heeft problemen om de bal te vangen. Goszczyc rent richting de bal. Urrego begaat een overtreding. Urrego krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kivikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki passt de bal met de wreef. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín draait met de bal, schiet en ... Vintz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oved rent richting de bal. Oved geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ellehammer kopt de bal weg. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng passt de bal met de wreef. Ellehammer rent richting de bal. Ellehammer schiet op doel. Boldici bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Goszczyc neemt de hoekschop. López Michelsen heeft problemen om de bal te vangen. Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego passt de bal met de wreef. Oved is nu in balbezit. Oved haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Los Pepes F.C 2:0

35e minuut.
Vivar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasibrocki met een snelle inworp. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kraft maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oved controleert de bal met de borst. Urrego rent richting de bal. Oved is nu in balbezit. Oved haalt uit met een fantastische trap. Vintz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 52%, Los Pepes F.C 48%.
FC Cassiopeia - Los Pepes F.C 2:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochoa met een snelle inworp. Urrego geeft een lange en hoge pass. Agustín springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Madonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Madonna passt de bal zonder na te denken. Zarl is nu in balbezit. Zarl draait met de bal, schiet en ... Boldici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Los Pepes F.C 2:1

55e minuut.
Daar is Najbuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najbuk speelt de bal door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Urrego de bal. Kivikas is nu in balbezit. Urrego verovert de bal door een tackle van achteren. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Los Pepes F.C 3:1

73e minuut.
Sanín rent richting de bal. Sanín probeert naar een medespeler te passen. Madonna probeert naar een medespeler te passen. Zarl is nu in balbezit. Zarl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ellehammer verovert de bal door een tackle van achteren. Ellehammer passt de bal met de wreef. Zarl is nu in balbezit. Zarl draait met de bal, schiet en ... Boldici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Canjels de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Kivikas kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Hưng de bal. Hoàng Hưng passt de bal zonder na te denken. López Michelsen rent richting de bal. López Michelsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 54%, Los Pepes F.C 46%.
FC Cassiopeia - Los Pepes F.C 3:1