Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pepes F.C FC Cassiopeia
4132 Tactiek Gamma Cass
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 59.9
matig Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flick met de inworp. Neagoe rent richting de bal. Neagoe geeft de bal voor. Yáñez krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Goluska passt de bal met de wreef. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez geeft een hoge lob. Oved is nu in balbezit. Oved draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Flick passt de bal in één keer door. Neagoe is nu in balbezit. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:1

6e minuut.
López is nu in balbezit. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez met een sublieme pass. Oved is nu in balbezit. Oved haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tiến Tùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flick speelt de bal door. Goluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Obando passt de bal met de wreef. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:2

13e minuut.
Obando rent richting de bal. Flick onderschept slim de pass. Flick probeert naar een medespeler te passen. Oved rent richting de bal. Oved draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Neagoe is nu in balbezit. Goluska is nu in balbezit. Goszczyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goluska wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een hoge lob. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved rent richting de bal. Oved draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Neagoe is nu in balbezit. Neagoe passt de bal met de wreef. Goluska probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yáñez schiet op doel. Pulkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez geeft een hoge lob. Goluska is nu in balbezit. Goluska geeft de bal voor. Yáñez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tiến Tùng met een snelle inworp. Oved geeft een hoge lob. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:3

27e minuut.
Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng geeft een hoge lob. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:4

36e minuut.
Flick rent richting de bal. Flick speelt de bal door. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:5

38e minuut.
Pulkowski trapt de bal weg van het doel. Flick probeert naar een medespeler te passen. Tiến Tùng speelt de bal door. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Goszczyc geeft de bal voor. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng speelt de bal door. Oved rent richting de bal. Oved schiet op doel. Pulkowski bokst de bal weg.

43e minuut.
Klungelig pakt Şamiloğlu de bal. Şamiloğlu geeft de bal voor. Goluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Goluska passt de bal zonder na te denken. Yáñez is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urrego komt het veld opgelopen. Oved geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 79%, FC Cassiopeia 21%.
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:6

50e minuut.
Tiến Tùng probeert naar een medespeler te passen. Oved rent richting de bal. Oved passt de bal in één keer door. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Urrego is nu in balbezit. Yáñez rent richting de bal. Urrego is nu in balbezit. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:7

62e minuut.
Oved probeert de bal aan de voet te houden. Lienen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng probeert naar een medespeler te passen. Yáñez rent richting de bal. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Urrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrego schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:8

67e minuut.
Klungelig pakt Tiến Tùng de bal. Tiến Tùng met een sublieme pass. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Flick kopt de bal weg. Goluska rent richting de bal. Goluska passt de bal zonder na te denken. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski bokst de bal weg. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:9

73e minuut.
Goluska heeft problemen om de bal te vangen. Goluska geeft een lange en hoge pass. Urrego rent richting de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:10

75e minuut.
Doeltrap. Kraft komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego met een sublieme pass. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Klungelig pakt Segura García de bal. Segura García geeft een lange en hoge pass. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez schiet op doel. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng passt de bal met de wreef. Goluska geeft een hoge lob. Carqueja heeft problemen om de bal te vangen. Goluska geeft een hoge lob. Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:11

80e minuut.
Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng passt de bal met de wreef. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ... Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:12

81e minuut.
Oved onderschept slim de pass. Oved geeft de bal voor. Yáñez rent richting de bal. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:13

83e minuut.
Şamiloğlu is nu in balbezit. Tiến Tùng onderschept slim de pass. Tiến Tùng met een sublieme pass. Oved is nu in balbezit. Oved haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Şamiloğlu geeft een lange en hoge pass. Obando kopt de bal weg. Rincón met een sublieme pass. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego draait met de bal, schiet en ... Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oved heeft problemen om de bal te vangen. Oved schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:14

88e minuut.
Segura García heeft problemen om de bal te vangen. Segura García speelt de bal door. Goluska met een sublieme pass. Tiến Tùng geeft de bal voor. Yáñez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tiến Tùng passt de bal zonder na te denken. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved passt de bal zonder na te denken. Yáñez rent richting de bal. Yáñez schiet op doel. Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 81%, FC Cassiopeia 19%.
Los Pepes F.C - FC Cassiopeia 0:14