Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Asgard Gostyń Drink Team Żelazków
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 38.9
good Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


11e minuut.
Cerański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soto geeft een lange en hoge pass. Demiańczuk met een sublieme pass. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirós schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Asgard Gostyń - Drink Team Żelazków 0:1

12e minuut.
Rydz is nu in balbezit. Rydz speelt de bal door. Mandiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Mandiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiola met een sublieme pass. Daar is Deveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deveen draait met de bal, schiet en ... Górka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Asgard Gostyń - Drink Team Żelazków 1:1

26e minuut.
Parris speelt de bal door. Łudzik is nu in balbezit. Mandiola begaat een overtreding. Mandiola krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz geeft een hoge lob. Mandiola kopt de bal weg. Daar is Deveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deveen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rydz passt de bal in één keer door. Cerański met een sublieme pass. Deveen is nu in balbezit. Mandiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiola haalt uit met een fantastische trap. Górka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas schiet op doel. Chinţoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Asgard Gostyń - Drink Team Żelazków 2:1

35e minuut.
Łudzik rent richting de bal. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirós rent richting de bal. Quirós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dogas met een harde bal richting middenveld. Bartyla is nu in balbezit. Magnason begaat een overtreding. Magnason krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kaliciński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandiola geeft de bal voor. Deveen is nu in balbezit. Deveen haalt uit met een fantastische trap. Salinas probeert de bal aan de voet te houden. Górka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor. Cerański is nu in balbezit. Cerański geeft een lange en hoge pass. Salinas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Asgard Gostyń 45%, Drink Team Żelazków 55%.
KS Asgard Gostyń - Drink Team Żelazków 2:1

48e minuut.
Bartyla probeert naar een medespeler te passen. Magnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnason passt de bal in één keer door. Parris heeft problemen om de bal te vangen. Parris schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Mandiola passt de bal met de wreef. Salinas rent richting de bal. Salinas passt de bal met de wreef. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen draait met de bal, schiet en ... Górka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Deveen passt de bal in één keer door. Mandiola rent richting de bal. Mandiola passt de bal in één keer door. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kaliciński rent richting de bal. Uzelac rent richting de bal. Kaliciński onderschept slim de pass. Kaliciński geeft de bal voor. Salinas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Magnason passt de bal zonder na te denken. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado rent richting de bal. Łudzik verovert de bal door een tackle van achteren. Łudzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Asgard Gostyń - Drink Team Żelazków 2:2

88e minuut.
Chinţoiu geeft de bal voor. Inworp. Cerański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydz geeft een lange en hoge pass. Salinas maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Asgard Gostyń 53%, Drink Team Żelazków 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Asgard Gostyń - Drink Team Żelazków 2:2