Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Żelazków KS Victoria Skarszew
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 49.6
adequate Schieten very good
adequate Passen excellent
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Abigantus passt de bal in één keer door. Sukop is nu in balbezit. Kántor is nu in balbezit. Sukop onderschept slim de pass. Sukop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Żelazków - KS Victoria Skarszew 0:1

8e minuut.
Walczuk kopt de bal weg. Frerking is nu in balbezit. Frerking passt de bal in één keer door. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Demiańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Demiańczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Quirós de bal. Quirós draait met de bal, schiet en ... Szczygieł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drink Team Żelazków - KS Victoria Skarszew 1:1

19e minuut.
Quirós is nu in balbezit. Quirós passt de bal zonder na te denken. Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik schiet op doel. Szczygieł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Żelazków - KS Victoria Skarszew 2:1

20e minuut.
Gabino geeft een hoge lob. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Sukop rent richting de bal. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Kántor probeert de bal aan de voet te houden. Górka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Guzhevskyy passt de bal zonder na te denken. Frerking bereikt de bal nog maar net als eerste. Frerking met een sublieme pass. Sukop is nu in balbezit. Sukop schiet op doel. Górka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gabino probeert naar een medespeler te passen. Sukop rent richting de bal. Przyrowski is nu in balbezit. Sukop onderschept slim de pass. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sukop draait met de bal, schiet en ... Przyrowski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguilera zal de hoekschop nemen. Sukop maakt een snoekduik en kopt de bal. Górka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Żelazków 64%, KS Victoria Skarszew 36%.
Drink Team Żelazków - KS Victoria Skarszew 2:1

46e minuut.
Brain geeft de bal voor. Uzelac heeft problemen om de bal te vangen. Sukop rent richting de bal. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przyrowski de bal onder controle te krijgen. Górka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kántor onderschept slim de pass. Walczuk rent richting de bal. Kántor verovert de bal door een tackle van achteren. Sukop verovert de bal door een tackle van achteren. Sukop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Walczuk heeft problemen om de bal te vangen. Kántor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kántor geeft een hoge lob. Quirós is nu in balbezit. Quirós schiet op doel. Szczygieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Guzhevskyy heeft problemen om de bal te vangen. Guzhevskyy geeft de bal voor. Sukop rent richting de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ... Górka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera met een sublieme pass. Frerking speelt de bal door. Walczuk is nu in balbezit. Walczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zawała kopt de bal weg. Frerking is nu in balbezit. Frerking probeert naar een medespeler te passen. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop draait met de bal, schiet en ... Górka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Inworp. Brain met de inworp. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Sukop krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Górka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kántor probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Soto de bal onder controle te krijgen. Sukop is nu in balbezit. Sukop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Abigantus rent richting de bal. Quirós onderschept slim de pass. Pablo is nu in balbezit. Quirós onderschept slim de pass. Quirós haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Żelazków 64%, KS Victoria Skarszew 36%.
Drink Team Żelazków - KS Victoria Skarszew 2:1