Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Victoria Skarszew KS Asgard Gostyń
451 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten adequate
very good Passen average
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Giesa probeert naar een medespeler te passen. Guzhevskyy is nu in balbezit. Guzhevskyy passt de bal met de wreef. Sukop is nu in balbezit. Sukop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Frerking kopt de bal weg. Sukop is nu in balbezit. Aguado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aguado krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Mandiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandiola met een sublieme pass. Salinas is nu in balbezit. Salinas haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Karlson onderschept slim de pass. Mandiola rent richting de bal. Guzhevskyy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandiola roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mandiola kan niet meer verder spelen. Maćkowiak komt het veld opgelopen. Karlson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salinas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Frerking bereikt de bal nog maar net als eerste. Frerking met een sublieme pass. Sukop is nu in balbezit. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Victoria Skarszew - KS Asgard Gostyń 1:0

36e minuut.
Daar is Walczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczuk geeft de bal voor. Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop verovert de bal door een tackle van achteren. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Abigantus met een sublieme pass. Giesa met een sublieme pass. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Frerking bereikt de bal nog maar net als eerste. Frerking schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Victoria Skarszew 39%, KS Asgard Gostyń 61%.
KS Victoria Skarszew - KS Asgard Gostyń 1:0

49e minuut.
Maćkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkowiak met een sublieme pass. Salinas is nu in balbezit. Salinas schiet op doel. Pablo probeert de bal aan de voet te houden. Szczygieł bokst de bal weg.

52e minuut.
Giesa rent richting de bal. Giesa passt de bal in één keer door. Frerking speelt de bal door. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Giesa met een sublieme pass. Frerking bereikt de bal nog maar net als eerste. Frerking passt de bal in één keer door. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Dogas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Abigantus met een sublieme pass. Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa passt de bal in één keer door. Sukop is nu in balbezit. Sukop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kaliciński geeft een hoge lob. Deveen rent richting de bal. Deveen passt de bal zonder na te denken. Salinas rent richting de bal. Salinas haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pablo rent richting de bal. Pablo passt de bal in één keer door. Frerking met een sublieme pass. Daar is Sukop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Giesa passt de bal in één keer door. Frerking bereikt de bal nog maar net als eerste. Frerking met een sublieme pass. Sukop is nu in balbezit. Sukop schiet op doel. Dogas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Victoria Skarszew 43%, KS Asgard Gostyń 57%.
KS Victoria Skarszew - KS Asgard Gostyń 1:0