Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Asgard Gostyń KS Victoria Skarszew
433 Tactiek 451
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 47.7
adequate Schieten good
adequate Passen very good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Seror geeft de bal voor. Salinas is nu in balbezit. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pablo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Brain met een snelle inworp. Frerking probeert naar een medespeler te passen. Sukop rent richting de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Asgard Gostyń - KS Victoria Skarszew 0:1

10e minuut.
Abigantus onderschept slim de pass. Bartyla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartyla met een sublieme pass. Salinas is nu in balbezit. Salinas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Asgard Gostyń 61%, KS Victoria Skarszew 39%.
KS Asgard Gostyń - KS Victoria Skarszew 0:1

46e minuut.
Gabino passt de bal met de wreef. Salinas is nu in balbezit. Salinas passt de bal zonder na te denken. Deveen is nu in balbezit. Deveen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Maćkowiak probeert naar een medespeler te passen. Kaliciński is nu in balbezit. Kaliciński geeft een hoge lob. Salinas rent richting de bal. Salinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Seror geeft een hoge lob. Deveen kopt de bal weg. Klungelig pakt Benoît de bal. Salinas is nu in balbezit. Salinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kaliciński is nu in balbezit. Kaliciński geeft een lange en hoge pass. Maćkowiak geeft de bal voor. Pablo probeert de bal aan de voet te houden. Salinas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Asgard Gostyń - KS Victoria Skarszew 1:1

84e minuut.
Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Sukop rent richting de bal. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Asgard Gostyń 53%, KS Victoria Skarszew 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Asgard Gostyń - KS Victoria Skarszew 1:1