Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Żelazków KS Stawiszyn
Normal Tactiek Viking
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto geeft een hoge lob. Quirós is nu in balbezit. Quirós draait met de bal, schiet en ... Provenzale probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico passt de bal zonder na te denken. Grenda rent richting de bal. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Łączyński is nu in balbezit. Łudzik onderschept slim de pass. Zmelík geeft een lange en hoge pass. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Górka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Parris bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico onderschept slim de pass. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico rent richting de bal. Busico draait met de bal, schiet en ... Górka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Żelazków - KS Stawiszyn 0:1

20e minuut.
Łączyński is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Zmelík is nu in balbezit. Zmelík geeft de bal voor. Busico probeert naar een medespeler te passen. Górka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Żelazków - KS Stawiszyn 0:2

22e minuut.
Busico speelt de bal door. Grenda is nu in balbezit. Grenda speelt de bal door. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Górka trapt de bal weg van het doel. Świątek kopt de bal weg. Klungelig pakt Rüttimann de bal. Rüttimann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zmelík geeft een lange en hoge pass. Busico kopt de bal weg. Daar is Przyrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Jarzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzyna passt de bal met de wreef. Czene probeert naar een medespeler te passen. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Magnason passt de bal met de wreef. Daar is Quirós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vento rent richting de bal. Quirós verovert de bal door een tackle van achteren. Quirós draait met de bal, schiet en ... Provenzale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Żelazków 57%, KS Stawiszyn 43%.
Drink Team Żelazków - KS Stawiszyn 0:2

48e minuut.
Uzelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico verovert de bal door een tackle van achteren. Busico speelt de bal door. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Łączyński is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Magnason is nu in balbezit. Magnason geeft de bal voor. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Busico geeft een lange en hoge pass. Rüttimann kopt de bal weg. Magnason probeert de bal met de borst te controleren. Grenda is nu in balbezit. Grenda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Świątek is nu in balbezit. Świątek passt de bal in één keer door. Busico rent richting de bal. Busico geeft een lange en hoge pass. Rüttimann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Żelazków 50%, KS Stawiszyn 50%.
Drink Team Żelazków - KS Stawiszyn 0:2