Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manumanyes F.C. Raqueto
2019 3-5-2 sb Tactiek CC
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
60.4 gemiddelde waardering 68.4
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Millet onderschept slim de pass. Millet met een sublieme pass. Beránek probeert naar een medespeler te passen. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. Charrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Jeannol heeft problemen om de bal te vangen. Jeannol passt de bal met de wreef. Beránek rent richting de bal. Beránek geeft de bal voor. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jeannol speelt de bal door. Kloss met een sublieme pass. Beránek rent richting de bal. Daar is Beránek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beránek geeft de bal voor. Charrier bokst de bal weg.

10e minuut.
Savaşkan speelt de bal door. Kloss speelt de bal door. Beránek rent richting de bal. Beránek geeft een hoge lob. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Charrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Raqueto 0:1

13e minuut.
Beránek rent richting de bal. Agrelos is nu in balbezit. Agrelos passt de bal zonder na te denken. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Agrelos speelt de bal door. Ilev heeft problemen om de bal te vangen. Kloss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kloss krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Agrelos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bóta kopt de bal weg. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk geeft een lange en hoge pass. Margitay maakt een snoekduik en kopt de bal. Syrjänpää probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Millet geeft de bal voor. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kaczmarczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kaczmarczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Daar is Ilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilev geeft de bal voor. Schab probeert de bal aan de voet te houden. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Raqueto 0:2

45e minuut.
Beránek rent richting de bal. Beránek met een sublieme pass. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Charrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Raqueto 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 66%, Raqueto 34%.
manumanyes F.C. - Raqueto 0:3

46e minuut.
Hrvatina komt het veld opgelopen. Munir komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Munir met de inworp. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss passt de bal met de wreef. Munir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munir geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Agrelos geeft een lange en hoge pass. Kloss rent richting de bal. Kloss probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Charrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Raqueto 0:4

53e minuut.
Jeannol is nu in balbezit. Jeannol geeft de bal voor. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Charrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Raqueto 0:5

55e minuut.
Feltrino verovert de bal door een tackle van achteren. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev passt de bal met de wreef. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. Syrjänpää bokst de bal weg.

67e minuut.
Schab geeft de bal voor. Liberda probeert naar een medespeler te passen. Hrvatina speelt de bal door. Munir rent richting de bal. Munir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Munir controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Liberda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jeannol kopt de bal weg. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Feltrino verovert de bal door een tackle van achteren. Syrjänpää geeft de bal voor. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Charrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Raqueto 0:6

85e minuut.
Ociepa speelt de bal door. Bóta rent richting de bal. Chalbaud onderschept slim de pass. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 59%, Raqueto 41%.
manumanyes F.C. - Raqueto 0:6