Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-21 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arnstadt Sickboys Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1694
Arnstadt Sickboys Botafogo Berlim
offensiv Tactiek 1Trainee
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Lah passt de bal met de wreef. Brasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasas met een sublieme pass. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Seyfert kopt de bal weg. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose passt de bal met de wreef. Brasas is nu in balbezit. Brasas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hajdo trapt de bal weg. Kondraciuk kopt de bal weg. Montaño heeft problemen om de bal te vangen. Montaño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Fahr speelt de bal door. Rose rent richting de bal. Brasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Moya is nu in balbezit. Montaño onderschept slim de pass. Montaño schiet op doel. Uneken bokst de bal weg.

17e minuut.
Kondraciuk is nu in balbezit. Vera begaat een overtreding. Kondraciuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gambara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montaño is nu in balbezit. Montaño draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Brasas is nu in balbezit. Kılıç is nu in balbezit. Brasas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brasas krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lah met een sublieme pass. Kılıç is nu in balbezit. Kılıç geeft een hoge lob. Brasas is nu in balbezit. Brasas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rose rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Botafogo Berlim 1:0

24e minuut.
Seyfert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasas rent richting de bal. Brasas passt de bal met de wreef. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera passt de bal met de wreef. Daar is Brasas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. Hajdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Colognesi geeft een lange en hoge pass. Brasas kopt de bal weg. Klungelig pakt Mencik de bal. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hajdo trapt de bal weg. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño verovert de bal door een tackle van achteren. Montaño schiet op doel. Uneken probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Colognesi kopt de bal weg. Rose is nu in balbezit. Rose passt de bal met de wreef. Brasas is nu in balbezit. Brasas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hajdo met een harde bal richting middenveld. Kondraciuk kopt de bal weg. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Agioritis speelt de bal door. Brasas is nu in balbezit. Mencik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brasas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brasas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hajdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Wrehde passt de bal zonder na te denken. Brasas rent richting de bal. Brasas passt de bal met de wreef. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ... Hajdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brasas is nu in balbezit. Brasas schiet op doel. Hajdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 36%, Botafogo Berlim 64%.
Arnstadt Sickboys - Botafogo Berlim 1:0

60e minuut.
Lah kopt de bal weg. Rose rent richting de bal. Mencik rent richting de bal. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Botafogo Berlim 2:0

66e minuut.
Wrehde geeft een lange en hoge pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose speelt de bal door. Brasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Colognesi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondraciuk met een snelle inworp. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. Uneken bokst de bal weg.

79e minuut.
Wrehde met een sublieme pass. Klungelig pakt Brasas de bal. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasas is nu in balbezit. Brasas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seyfert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brasas met een sublieme pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. Hajdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Colognesi probeert naar een medespeler te passen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılıç rent richting de bal. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. Hajdo bokst de bal weg. Brasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 42%, Botafogo Berlim 58%.
Arnstadt Sickboys - Botafogo Berlim 2:0