Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-22 09:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Raqueto Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Raqueto LOS chavos a TOPE C.f
CC Tactiek 5-3-2 Obacktwo
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
84.2 gemiddelde waardering 75
brilliant Schieten very good
brilliant Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


1e minuut.
Savaşkan passt de bal in één keer door. Feltrino probeert naar een medespeler te passen. Stachyra rent richting de bal. Stachyra schiet op doel. Ciliberto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Leonov is nu in balbezit. Leonov passt de bal met de wreef. Meisingset speelt de bal door. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Feltrino is nu in balbezit. Byshovets verovert de bal door een tackle van achteren. Süssmeier rent richting de bal. Byshovets rent richting de bal. Byshovets schiet op doel. Syrjänpää kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Karović kopt de bal weg. Beránek met een sublieme pass. Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset geeft een hoge lob. Busscher springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Meisingset rent richting de bal. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Meisingset geeft de bal voor. Stachyra heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Barcikowski ... Strafschop! Stachyra raakt geblesseerd tijdens het duel. Busscher neemt de penalty, wat een uithaal! Ciliberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Beránek passt de bal met de wreef. Meisingset is nu in balbezit. Meisingset passt de bal in één keer door. Busscher rent richting de bal. Busscher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Barcikowski is nu in balbezit. Karović onderschept slim de pass. Karović passt de bal in één keer door. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel. Ciliberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Busscher rent richting de bal. Busscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LOS chavos a TOPE C.f 1:0

36e minuut.
Leshchenko geeft een hoge lob. Byshovets is nu in balbezit. Denoncourt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Byshovets raakt geblesseerd tijdens het duel. Silbergieser neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Karović probeert naar een medespeler te passen. Meisingset is nu in balbezit. Leshchenko maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Leshchenko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Leonov speelt de bal door. Meisingset rent richting de bal. Meisingset geeft de bal voor. Busscher maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciliberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LOS chavos a TOPE C.f 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 22%, LOS chavos a TOPE C.f 78%.
Raqueto - LOS chavos a TOPE C.f 2:0

55e minuut.
Beránek passt de bal met de wreef. Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Stachyra krijgt zijn hoofd ertegen. Ciliberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Beránek passt de bal met de wreef. Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Busscher rent richting de bal. Busscher haalt uit met een fantastische trap. Ciliberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Beránek verovert de bal door een tackle van achteren. Beránek geeft de bal voor. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra schiet op doel. Ciliberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Stachyra is nu in balbezit. Calvelli rent richting de bal. Stachyra onderschept slim de pass. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Ciliberto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LOS chavos a TOPE C.f 3:0

84e minuut.
Beránek probeert naar een medespeler te passen. Karović met een sublieme pass. Beránek probeert naar een medespeler te passen. Busscher is nu in balbezit. Busscher draait met de bal, schiet en ... Ciliberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 23%, LOS chavos a TOPE C.f 77%.
Raqueto - LOS chavos a TOPE C.f 3:0