Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granma Raqueto
4tras-3-3adel Tactiek 4-4-2 of
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
70.5 gemiddelde waardering 82.1
uitstekend Schieten briljant
uitstekend Passen briljant
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Karović passt de bal in één keer door. Meisingset rent richting de bal. Meisingset passt de bal met de wreef. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Velcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeannol met een snelle inworp. Schab speelt de bal door. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Stachyra krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Jeannol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schab is nu in balbezit. Schab geeft een lange en hoge pass. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal. Velcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Raqueto 0:1

10e minuut.
Savaşkan probeert naar een medespeler te passen. Schab is nu in balbezit. Schab passt de bal zonder na te denken. Karović geeft de bal voor. Stachyra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stachyra rent richting de bal. Mrożek rent richting de bal. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra schiet op doel. Velcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Raqueto 0:2

17e minuut.
Gušo geeft de bal voor. Savaşkan heeft problemen om de bal te vangen. Diestro rent richting de bal. Iţic rent richting de bal. Iţic draait met de bal, schiet en ... Syrjänpää probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Sanubari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanubari passt de bal met de wreef. Meisingset geeft een hoge lob. Stachyra krijgt zijn hoofd ertegen. Velcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Raqueto 0:3

32e minuut.
Mrożek geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Iţic stond buitenspel. de la Rosa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stachyra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stortoni de bal. Sanubari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sanubari krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Stortoni geeft een lange en hoge pass. Iţic probeert de bal met de borst te controleren. de la Rosa onderschept slim de pass. de la Rosa geeft de bal voor. Sanubari maakt een snoekduik en kopt de bal. Velcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 72%, Raqueto 28%.
Granma - Raqueto 0:3

46e minuut.
Sanubari is nu in balbezit. Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Tú. Hoàng Tú krijgt een gele kaart. Meisingset is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanubari krijgt zijn hoofd ertegen. Velcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Raqueto 0:4

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeannol met een snelle inworp. Schab met een sublieme pass. Jeannol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannol geeft een lange en hoge pass. Velcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanubari rent richting de bal. Sanubari schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Raqueto 0:5

53e minuut.
de la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. de la Rosa geeft een lange en hoge pass. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari schiet op doel. Velcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Raqueto 0:6

58e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonov rent richting de bal. Leonov geeft een lange en hoge pass. Stachyra rent richting de bal. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Velcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mrożek is nu in balbezit. Stachyra onderschept slim de pass. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Raqueto 0:7

63e minuut.
Savaşkan kopt de bal weg. Mrożek kan de bal niet met de borst controleren. Jeannol probeert naar een medespeler te passen. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stortoni geeft een hoge lob. Karović kopt de bal weg. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari draait met de bal, schiet en ... Velcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Raqueto 0:8

72e minuut.
Schab is nu in balbezit. Schab geeft de bal voor. Sanubari kopt de bal weg. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Savaşkan met een sublieme pass. Jeannol rent richting de bal. Skrętkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrętkowicz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Sanubari kopt de bal weg. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stortoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stachyra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sanubari neemt zijn aanloop. Velcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł geeft een hoge lob. Meisingset geeft een hoge lob. Stachyra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
de la Rosa kan de bal niet met de borst controleren. Schab is nu in balbezit. Jeannol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannol geeft een hoge lob. Sanubari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jeannol is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrętkowicz. Jeannol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jeannol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal. Velcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 75%, Raqueto 25%.
Granma - Raqueto 0:8