Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-29 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: France U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14161
France U21 Deutschland U21
Krzysztof Tactiek ST-Chevrolet
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 12
51 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Frenzel de bal onder controle te krijgen. Biskup kopt de bal weg. Frenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenzel haalt uit met een fantastische trap. Massot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Joschko de bal. Lenglet is nu in balbezit. Lenglet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Deutschland U21 1:0

39e minuut.
Völzow controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cuvillier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Froger rent richting de bal. Froger draait met de bal, schiet en ... Brosinski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Deutschland U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 40%, Deutschland U21 60%.
France U21 - Deutschland U21 2:0

46e minuut.
Caro komt het veld opgelopen. Jason komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Völzow controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Béraud komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Fernandès verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandès met een sublieme pass. Herbet probeert naar een medespeler te passen. Béraud is nu in balbezit. Béraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Deutschland U21 3:0

63e minuut.
Béraud kopt de bal weg. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrehde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wrehde krijgt een gele kaart. Pleimelding is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herbet wilt de vrije trap nemen. Béraud is nu in balbezit. Béraud haalt uit met een fantastische trap. Brosinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Jason controleert de bal met de borst. Lenglet is nu in balbezit. Jason legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lenglet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pleimelding legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Brosinski bokst de bal weg.

65e minuut.
Buitenspel voor Béraud. Goede buitenspelval van de verdediging. Salmon komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Rault komt het veld opgelopen. Schwaab komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Flahaut geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biskup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caro is nu in balbezit. Caro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pleimelding stond buitenspel. Wrehde neemt vlug de vrije trap. Stopyra kopt de bal weg. Béraud heeft problemen om de bal te vangen. Béraud schiet op doel. Brosinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Stopyra speelt de bal door. Rault geeft een hoge lob. Herbet rent richting de bal. Salmon rent richting de bal. Salmon draait met de bal, schiet en ... Brosinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Béraud de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Deutschland U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 41%, Deutschland U21 59%.
France U21 - Deutschland U21 4:0