Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diadora FC Ruda Śląska FC Batalion Lublin
Pretoria 5 Tactiek def-mid
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
63.4 gemiddelde waardering 71.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Wróbel is nu in balbezit. Wróbel schiet op doel. Daar is Zancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez is nu in balbezit. Ciliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 1:0

6e minuut.
Cahangirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə met een sublieme pass. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cólzera rent richting de bal. Cólzera geeft een lange en hoge pass. Politeo kopt de bal weg. Ciliński rent richting de bal. Ciliński draait met de bal, schiet en ... Huntly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Van de Paar passt de bal zonder na te denken. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek geeft de bal voor. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 1:1

27e minuut.
Cólzera geeft de bal voor. Inworp. Łacek met de inworp. Grube geeft een lange en hoge pass. Filipczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Strauss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Łacek probeert naar een medespeler te passen. Filipczuk rent richting de bal. Cólzera rent richting de bal. Filipczuk onderschept slim de pass. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gon is nu in balbezit. Ciliński rent richting de bal. Ciliński speelt de bal door. Cahangirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 44%, FC Batalion Lublin 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 1:1

50e minuut.
Ciliński is nu in balbezit. Grube is nu in balbezit. Ciliński onderschept slim de pass. Ciliński geeft een lange en hoge pass. Gon springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cahangirzadə geeft een lange en hoge pass. Loreto controleert de bal met de borst. Loreto speelt de bal door. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Scherbakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pázmándi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Özberk kopt de bal weg. Cahangirzadə speelt de bal door. Klungelig pakt Loreto de bal. Loreto geeft een lange en hoge pass. Páez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

72e minuut.
Cahangirzadə speelt de bal door. Loreto is nu in balbezit. Loreto met een sublieme pass. Ciliński geeft de bal voor. Gon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Łacek passt de bal in één keer door. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel geeft een lange en hoge pass. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 1:2

75e minuut.
Łacek passt de bal zonder na te denken. Grube geeft een lange en hoge pass. Daar is Niţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ciliński rent richting de bal. Inworp. Ciliński met de inworp. Cahangirzadə geeft een lange en hoge pass. Páez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cahangirzadə kan de bal niet met de borst controleren. Cahangirzadə geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łacek met de inworp. Grube geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ciliński met een snelle inworp. Cahangirzadə is nu in balbezit. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Gon rent richting de bal. Gon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 47%, FC Batalion Lublin 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Özberk geeft de bal voor. Filipczuk kopt de bal weg. Wróbel rent richting de bal. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

94e minuut.
Grube probeert naar een medespeler te passen. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar passt de bal in één keer door. Sojka rent richting de bal. Sojka haalt uit met een fantastische trap. Strauss probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

95e minuut.
Páez kan de bal niet met de borst controleren. Zancu rent richting de bal. Páez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zancu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zancu kan niet meer verder spelen. Pęchecki komt het veld opgelopen.

99e minuut.
Ciliński passt de bal zonder na te denken. Cahangirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

105e minuut.
Pęchecki met een sublieme pass. Łacek is nu in balbezit. Cahangirzadə schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cahangirzadə krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 59%, FC Batalion Lublin 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 2:2

113e minuut.
Van de Paar met een snelle inworp. Grube is nu in balbezit. Grube geeft een lange en hoge pass. Filipczuk springt en kopt de bal. Strauss probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 2:3

118e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński rent richting de bal. Ciliński passt de bal met de wreef. Gon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 3:3

119e minuut.
Łacek probeert naar een medespeler te passen. Grube speelt de bal door. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 47%, FC Batalion Lublin 53%.
Diadora FC Ruda Śląska - FC Batalion Lublin 3:4