Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-11 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Craiova Maxima Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8391
Craiova Maxima A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR .
dav Tactiek SPATAKUS_99
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
28.1 gemiddelde waardering 48.7
weak Schieten excellent
weak Passen good
adequate Verdedigen weak


8e minuut.
Silvera heeft problemen om de bal te vangen. Silvera speelt de bal door. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Sørgård geeft de bal voor. Diţă rent richting de bal. Diţă geeft de bal voor. Pisula rent richting de bal. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:1

12e minuut.
Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Radebe met een snelle inworp. Silvera geeft de bal voor. Marzocca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rednic rent richting de bal. Vlaeminck rent richting de bal. Vlaeminck passt de bal zonder na te denken. Pisula rent richting de bal. Pisula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maguinho passt de bal met de wreef. Radebe rent richting de bal. Radebe passt de bal in één keer door. Pisula rent richting de bal. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Codreanu met een sublieme pass. Lică rent richting de bal. Maguinho geeft een lange en hoge pass. Marzocca controleert de bal met de borst. Marzocca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codreanu passt de bal met de wreef. Rednic rent richting de bal. Pisula maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pisula moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pisula schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Rednic rent richting de bal. Vlaeminck onderschept slim de pass. Vlaeminck geeft de bal voor. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:2

36e minuut.
Petru passt de bal zonder na te denken. Rednic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silvera. Rednic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rednic wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marzocca geeft een lange en hoge pass. Vicol kopt de bal weg. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Vărzaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vărzaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 58%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 42%.
Craiova Maxima - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:2

54e minuut.
Cãrbunaru speelt de bal door. Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Marzocca kan de bal niet met de borst controleren. Marzocca draait met de bal, schiet en ... Vărzaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:3

70e minuut.
Mihăilescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vlaeminck geeft een hoge lob. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca draait met de bal, schiet en ... Vărzaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:4

83e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Codreanu de bal. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rednic probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cãrbunaru de bal onder controle te krijgen. Sørgård verovert de bal door een tackle van achteren. Sørgård speelt de bal door. Marzocca is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 50%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 50%.
Craiova Maxima - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:4