Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bbz19 les vinces
433 bertrand Tactiek rosebud 2
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47.6 gemiddelde waardering 40.4
goed Schieten uitstekend
goed Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lemesle rent richting de bal. Rouge rent richting de bal. Rouge geeft een lange en hoge pass. Lemesle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesle draait met de bal, schiet en ... Burkhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bourguignon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Clere de bal. Clere passt de bal in één keer door. Angot is nu in balbezit. Angot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Clere speelt de bal door. Daar is Dubos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les vinces 1:0

16e minuut.
Cabaye speelt de bal door. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams geeft een hoge lob. Rüzgaroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Rüzgaroğlu draait met de bal, schiet en ... Bican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lemesle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesle probeert naar een medespeler te passen. Angot rent richting de bal. Angot schiet op doel. Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les vinces 2:0

28e minuut.
Bruat is nu in balbezit. Bruat geeft de bal voor. Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Rüzgaroğlu draait met de bal, schiet en ... Bican probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Lemesle heeft problemen om de bal te vangen. Adams met een sublieme pass. Angot is nu in balbezit. Angot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lemesle passt de bal zonder na te denken. Le Chenadec rent richting de bal. Le Chenadec geeft een lange en hoge pass. Clere rent richting de bal. Clere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Félix heeft problemen om de bal te vangen. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüzgaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Rüzgaroğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bbz19 38%, les vinces 62%.
Bbz19 - les vinces 2:0

47e minuut.
Gravier is nu in balbezit. Gravier geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Le Chenadec de bal onder controle te krijgen. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les vinces 2:1

54e minuut.
Lemesle is nu in balbezit. Lemesle passt de bal met de wreef. Angot is nu in balbezit. Angot schiet op doel. Burkhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les vinces 3:1

54e minuut.
Adams rent richting de bal. Angot onderschept slim de pass. Clere rent richting de bal. Angot is nu in balbezit. Angot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Cabaye met een snelle inworp. Penverne met een sublieme pass. Klungelig pakt Gravier de bal. Gravier haalt uit met een fantastische trap. Bican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Félix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Félix geeft een hoge lob. Daar is Czuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemesle is nu in balbezit. Lemesle haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Le Chenadec speelt de bal door. Czuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot verovert de bal door een tackle van achteren. Angot schiet op doel. Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Pintenat rent richting de bal. Pintenat passt de bal zonder na te denken. Lemesle bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clere heeft problemen om de bal te vangen. Clere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Le Chenadec speelt de bal door. Daar is Bourguignon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Chenadec met een sublieme pass. Angot rent richting de bal. Angot draait met de bal, schiet en ... Burkhardt bokst de bal weg.

76e minuut.
Angot rent richting de bal. Adams onderschept slim de pass. Adams geeft een lange en hoge pass. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les vinces 3:2

82e minuut.
Inworp. Pintenat met een snelle inworp. Lemesle rent richting de bal. Lemesle haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Dacourt rent richting de bal. Cabaye rent richting de bal. Cabaye passt de bal met de wreef. Lemesle is nu in balbezit. Lemesle draait met de bal, schiet en ... Burkhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Bergeron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Penverne passt de bal met de wreef. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu draait met de bal, schiet en ... Bican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Clere heeft problemen om de bal te vangen. Clere passt de bal met de wreef. Angot is nu in balbezit. Angot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les vinces 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bbz19 36%, les vinces 64%.
Bbz19 - les vinces 4:2