Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo Piešťany Raptor
rohak Tactiek rohovka
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 56.9
good Schieten average
good Passen very good
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Horník bereikt de bal nog maar net als eerste. Horník geeft een hoge lob. Haučo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haučo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Raptor 1:0

10e minuut.
Haučo geeft de bal voor. Trojanovič is nu in balbezit. Tarasov is nu in balbezit. Trojanovič verovert de bal door een tackle van achteren. Trojanovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Braviak geeft de bal voor. Folytin rent richting de bal. Klungelig pakt Folytin de bal. Folytin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Haučo met de inworp. Grant speelt de bal door. Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzeński draait met de bal, schiet en ... Hudzík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzeński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Uhlárik rent richting de bal. Puchý is nu in balbezit. Puchý geeft een lange en hoge pass. Haučo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haučo haalt uit met een fantastische trap. Ranzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haučo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haučo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Król speelt de bal door. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Toivakainen de bal. Toivakainen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haučo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Toivakainen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tarasov probeert naar een medespeler te passen. Grant speelt de bal door. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzeński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzeński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Botafogo Piešťany - Raptor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 60%, Raptor 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Botafogo Piešťany - Raptor 1:1

46e minuut.
Šišitka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Horník trapt de bal weg. Haučo kopt de bal weg. Klungelig pakt Trojanovič de bal. Gorzeński rent richting de bal. Gorzeński haalt uit met een fantastische trap. Hudzík bokst de bal weg. Gorzeński is nu in balbezit. Gorzeński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Raptor 1:2

55e minuut.
Gorzeński met de inworp. Trojanovič is nu in balbezit. Tarasov onderschept slim de pass. Tarasov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gorzeński passt de bal in één keer door. Tarasov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haučo. Tarasov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorzeński komt bij de bal en schiet. Hudzík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft een hoge lob. Gorzeński rent richting de bal. Klungelig pakt Gorzeński de bal. Gorzeński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Koksov heeft problemen om de bal te vangen. Gorzeński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uhlárik. Gorzeński raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorzeński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gorzeński kopt de bal weg. Tarasov met een sublieme pass. Gorzeński rent richting de bal. Gorzeński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Raptor 1:3

73e minuut.
Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudzík probeert naar een medespeler te passen. Haučo kopt de bal weg. Gorzeński kan de bal niet met de borst controleren. Gorzeński schiet op doel. Hudzík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haučo speelt de bal door. Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzeński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ulej is nu in balbezit. Ulej met een sublieme pass. Gorzeński rent richting de bal. Gorzeński schiet op doel. Hudzík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Raptor 1:4

79e minuut.
Haučo met een sublieme pass. Koksov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorzeński. Gorzeński krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Tarasov rent richting de bal. Gorzeński rent richting de bal. Tarasov is nu in balbezit. Tarasov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Trojanovič met een snelle inworp. Gorzeński is nu in balbezit. Gorzeński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gorzeński verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzeński met een sublieme pass. Grant probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toivakainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivakainen draait met de bal, schiet en ... Hudzík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gorzeński de bal. Gorzeński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 64%, Raptor 36%.
Botafogo Piešťany - Raptor 1:4