Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myjavskí Kopaničiari Arsenal Prague
Sedíme v rohu Tactiek oj
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 55.7
average Schieten unsatisfactory
adequate Passen very good
solid Verdedigen average


3e minuut.
Steinbach rent richting de bal. Steinbach geeft de bal voor. Riban kopt de bal weg. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
de França rent richting de bal. de França met een sublieme pass. Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Deško schiet op doel. Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Žilavý onderschept slim de pass. Žilavý passt de bal in één keer door. Deško is nu in balbezit. Deško schiet op doel. Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roháč trapt de bal weg. Riban bereikt de bal nog maar net als eerste. Riban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Hvalec de bal. Hvalec met een sublieme pass. Kofidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofidis geeft de bal voor. Žilavý kopt de bal weg. Kendl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Žilavý kopt de bal weg. Kendl met een sublieme pass. Riban kopt de bal weg. Deško rent richting de bal. Deško haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 40%, Arsenal Prague 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Myjavskí Kopaničiari - Arsenal Prague 0:0

49e minuut.
Gall geeft een lange en hoge pass. Riban rent richting de bal. Met opzet legt Žilavý zijn tegenspeler op de grond. Žilavý krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bjeković geeft de bal voor. Ahjupera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deško de bal. Deško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Arsenal Prague 0:1

56e minuut.
de França onderschept slim de pass. de França met een sublieme pass. Deško is nu in balbezit. Deško schiet op doel. Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Roháč trapt de bal weg. Riban is nu in balbezit. Riban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Myjavskí Kopaničiari - Arsenal Prague 1:1

70e minuut.
Haburay is nu in balbezit. de França onderschept slim de pass. de França passt de bal zonder na te denken. Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Deško schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kofidis geeft een lange en hoge pass. Žilavý kan de bal niet met de borst controleren. Žilavý probeert naar een medespeler te passen. Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Deško schiet op doel. Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França passt de bal zonder na te denken. Roháč probeert naar een medespeler te passen. Riban is nu in balbezit. Riban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 51%, Arsenal Prague 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Myjavskí Kopaničiari - Arsenal Prague 1:1