Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myjavskí Kopaničiari Botafogo Piešťany
Sedíme v rohu Tactiek weiss
51% Balbezit 49%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 83
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 60.6
average Schieten brilliant
adequate Passen excellent
solid Verdedigen good


1e minuut.
Couton rent richting de bal. Šišitka probeert naar een medespeler te passen. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:1

3e minuut.
Charlot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Couton de bal. Couton met een sublieme pass. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:2

5e minuut.
Trott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moór speelt de bal door. Couton is nu in balbezit. Couton draait met de bal, schiet en ... Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Couton rent richting de bal. Couton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roháč trapt de bal weg van het doel. Couton kopt de bal weg. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel. Roháč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Chmela met een snelle inworp. Moór rent richting de bal. Moór speelt de bal door. Couton rent richting de bal. Couton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Chmela rent richting de bal. Chmela passt de bal in één keer door. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton haalt uit met een fantastische trap. Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:3

9e minuut.
Inworp. Trott met de inworp. Šišitka probeert naar een medespeler te passen. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:4

10e minuut.
Trott met een snelle inworp. Šišitka probeert naar een medespeler te passen. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:5

12e minuut.
Trott met de inworp. Šišitka speelt de bal door. Daar is Moór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór haalt uit met een fantastische trap. Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Roháč trapt de bal weg van het doel. Chmela kopt de bal weg. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:6

15e minuut.
Couton onderschept slim de pass. Couton met een sublieme pass. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ... Roháč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:7

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šišitka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór schiet op doel. Roháč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:8

18e minuut.
Chmela is nu in balbezit. Moór rent richting de bal. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:9

19e minuut.
Kyselica rent richting de bal. Riban is nu in balbezit. Kyselica speelt de bal door. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton draait met de bal, schiet en ... Roháč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moór rent richting de bal. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:10

20e minuut.
Trott met de inworp. Šišitka probeert naar een medespeler te passen. Couton is nu in balbezit. Couton haalt uit met een fantastische trap. Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:11

23e minuut.
Kyselica rent richting de bal. Kyselica passt de bal zonder na te denken. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:12

24e minuut.
Couton rent richting de bal. Šmid met een sublieme pass. Couton speelt de bal door. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Couton de bal. Couton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:13

25e minuut.
Couton onderschept slim de pass. Couton passt de bal zonder na te denken. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:14

27e minuut.
Dulaj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ... Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Trott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gašparík rent richting de bal. Gašparík passt de bal in één keer door. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel. Roháč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Couton is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miniccio zal de hoekschop nemen. Couton krijgt zijn hoofd ertegen. Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Trott verovert de bal door een tackle van achteren. Trott passt de bal met de wreef. Couton rent richting de bal. Couton haalt uit met een fantastische trap. Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:15

31e minuut.
Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Trott onderschept slim de pass. Trott geeft een hoge lob. Moór heeft problemen om de bal te vangen. Moór draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Couton heeft problemen om de bal te vangen. Couton draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Couton kopt de bal weg. Daar is Chmela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmela met een sublieme pass. Moór rent richting de bal. Moór draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Miniccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miniccio passt de bal zonder na te denken. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:16

35e minuut.
Šišitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šišitka probeert naar een medespeler te passen. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moór springt en kopt de bal. Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Moór rent richting de bal. Moór passt de bal in één keer door. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton schiet op doel. Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:17

39e minuut.
Gall geeft een lange en hoge pass. Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica passt de bal in één keer door. Moór heeft problemen om de bal te vangen. Moór schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:18

40e minuut.
Gall geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Šišitka de bal. Šišitka speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Moór kopt de bal weg. Couton rent richting de bal. Couton passt de bal met de wreef. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Roháč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Couton is nu in balbezit. Couton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:19

42e minuut.
Daar is Moór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór probeert naar een medespeler te passen. Couton is nu in balbezit. Couton haalt uit met een fantastische trap. Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:20

44e minuut.
Verbovský geeft een lange en hoge pass. Trott kopt de bal weg. Šišitka speelt de bal door. Chmela is nu in balbezit. Chmela schiet op doel. Roháč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 97%, Botafogo Piešťany 3%.
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:21

46e minuut.
Folytin komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gašparík met een sublieme pass. Moór heeft problemen om de bal te vangen. Couton rent richting de bal. Couton draait met de bal, schiet en ... Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Couton rent richting de bal. Couton draait met de bal, schiet en ... Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:22

48e minuut.
Šmid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Couton met een snelle inworp. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:23

49e minuut.
Couton rent richting de bal. Folytin is nu in balbezit. Folytin passt de bal in één keer door. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Folytin rent richting de bal. Folytin passt de bal in één keer door. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel. Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:24

52e minuut.
Chmela rent richting de bal. Chmela passt de bal met de wreef. Charlot met een sublieme pass. Couton rent richting de bal. Couton haalt uit met een fantastische trap. Roháč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Doeltrap. Roháč met een harde bal richting middenveld. Folytin kopt de bal weg. Moór heeft problemen om de bal te vangen. Moór haalt uit met een fantastische trap. Roháč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Klungelig pakt Folytin de bal. Folytin passt de bal zonder na te denken. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. Roháč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:25

57e minuut.
Dvorák komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Folytin met een snelle inworp. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ... Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:26

61e minuut.
Daar is Dvorák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyselica met een sublieme pass. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Roháč met een harde bal richting middenveld. Couton rent richting de bal. Couton passt de bal met de wreef. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton verovert de bal door een tackle van achteren. Couton geeft een hoge lob. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:27

65e minuut.
Chmela is nu in balbezit. Chmela passt de bal zonder na te denken. Moór heeft problemen om de bal te vangen. Moór schiet op doel. Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:28

65e minuut.
Couton met een snelle inworp. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela passt de bal zonder na te denken. Folytin is nu in balbezit. Folytin draait met de bal, schiet en ... Roháč bokst de bal weg. Folytin is nu in balbezit. Folytin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Trott bereikt de bal nog maar net als eerste. Trott passt de bal in één keer door. Couton is nu in balbezit. Couton haalt uit met een fantastische trap. Roháč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:29

68e minuut.
Couton verovert de bal door een tackle van achteren. Couton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moór de bal. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:30

69e minuut.
Gall onderschept slim de pass. Gall geeft een hoge lob. Kyselica probeert naar een medespeler te passen. Moór heeft problemen om de bal te vangen. Moór schiet op doel. Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Moór rent richting de bal. Moór probeert naar een medespeler te passen. Couton is nu in balbezit. Couton draait met de bal, schiet en ... Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:31

71e minuut.
Couton met de inworp. Chmela is nu in balbezit. Chmela geeft de bal voor. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:32

73e minuut.
Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela passt de bal met de wreef. Couton rent richting de bal. Couton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:33

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyselica met een snelle inworp. Chmela speelt de bal door. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ... Roháč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moór rent richting de bal. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:34

76e minuut.
Couton speelt de bal door. Chmela rent richting de bal. Chmela passt de bal zonder na te denken. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riban probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chmela neemt de hoekschop. Couton krijgt zijn hoofd ertegen. Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:35

78e minuut.
Kyselica passt de bal zonder na te denken. Chmela is nu in balbezit. Chmela passt de bal zonder na te denken. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. Roháč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moór rent richting de bal. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:36

80e minuut.
Roháč probeert naar een medespeler te passen. Riban kan de bal niet met de borst controleren. Moór met een sublieme pass. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:37

82e minuut.
Couton is nu in balbezit. Couton met een sublieme pass. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:38

83e minuut.
Chmela met een snelle inworp. Kyselica speelt de bal door. Couton is nu in balbezit. Couton haalt uit met een fantastische trap. Roháč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:39

84e minuut.
Chmela met de inworp. Klungelig pakt Kyselica de bal. Kyselica speelt de bal door. Couton is nu in balbezit. Couton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:40

86e minuut.
Bumbera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica verovert de bal door een tackle van achteren. Kyselica met een sublieme pass. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Roháč met een sublieme pass. Moór kopt de bal weg. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:41

88e minuut.
Trott heeft problemen om de bal te vangen. Trott geeft de bal voor. Kyselica speelt de bal door. Daar is Moór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Moór met een sublieme pass. Roháč met een sublieme pass. Klungelig pakt Couton de bal. Couton draait met de bal, schiet en ... Roháč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:42

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 97%, Botafogo Piešťany 3%.
Myjavskí Kopaničiari - Botafogo Piešťany 0:42