Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-25 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: St Mary's
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10242
FC Southampton Vuma
3 csati Tactiek Vuma 1
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
64.5 gemiddelde waardering 44.3
formidable Schieten average
formidable Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Egyed geeft een lange en hoge pass. Bukvić rent richting de bal. Carmelo onderschept slim de pass. Carmelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Egyed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egyed geeft de bal voor. Apreotesei kopt de bal weg. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Świstak heeft problemen om de bal te vangen. Świstak geeft de bal voor. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - Vuma 1:0

23e minuut.
Świstak probeert naar een medespeler te passen. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizza rent richting de bal. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - Vuma 2:0

27e minuut.
Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo passt de bal in één keer door. Egyed speelt de bal door. Dappes rent richting de bal. Dappes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - Vuma 3:0

27e minuut.
Hades bereikt de bal nog maar net als eerste. Hades geeft een lange en hoge pass. Alexandersson geeft de bal voor. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - Vuma 4:0

35e minuut.
Alexandersson onderschept slim de pass. Inworp. Świstak met de inworp. Dappes geeft een hoge lob. Carmelo krijgt zijn hoofd ertegen. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. Świstak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo geeft een hoge lob. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Inworp. Świstak met de inworp. Dappes geeft de bal voor. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Southampton 25%, Vuma 75%.
FC Southampton - Vuma 4:0

47e minuut.
Alexandersson passt de bal in één keer door. Apreotesei is nu in balbezit. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo schiet op doel. Czyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Świstak rent richting de bal. Świstak passt de bal in één keer door. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - Vuma 5:0

51e minuut.
Egyed probeert naar een medespeler te passen. Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson geeft de bal voor. Carmelo rent richting de bal. Carmelo schiet op doel. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Egyed passt de bal in één keer door. Świstak met een sublieme pass. Daar is Carmelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmelo haalt uit met een fantastische trap. Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - Vuma 6:0

59e minuut.
Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dappes de bal. Dappes haalt uit met een fantastische trap. Czyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Alexandersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandersson geeft de bal voor. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel. Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - Vuma 7:0

69e minuut.
Weiss verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandersson verovert de bal door een tackle van achteren. Świstak probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bukvić onderschept slim de pass. Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei passt de bal zonder na te denken. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bala verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Świstak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carmelo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - Vuma 8:0

78e minuut.
Czyż trapt de bal weg van het doel. Alexandersson kopt de bal weg. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson passt de bal met de wreef. Dappes rent richting de bal. Dappes schiet op doel. Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Apreotesei kopt de bal weg. Dappes is nu in balbezit. Dappes met een sublieme pass. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dappes is nu in balbezit. Dappes geeft de bal voor. Klungelig pakt Rizza de bal. Dappes verovert de bal door een tackle van achteren. Dappes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Southampton 25%, Vuma 75%.
FC Southampton - Vuma 8:0