Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-25 19:48
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nescacz Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2241
Nescacz drink team06
01 NEW Tactiek młoda
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.4 gemiddelde waardering 34.4
excellent Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Mirică is nu in balbezit. Mirică passt de bal zonder na te denken. Figueiredo rent richting de bal. Koza verovert de bal door een tackle van achteren. Koza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pedraza heeft problemen om de bal te vangen. Koza is nu in balbezit. Koza passt de bal met de wreef. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Negreiros kopt de bal weg. Klungelig pakt Štrunc de bal. Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak geeft een hoge lob. Koza maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kápička bokst de bal weg.

9e minuut.
Páger met een snelle inworp. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Rochowiak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - drink team06 1:0

11e minuut.
Thế Sơn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Negreiros de bal. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - drink team06 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Kurtyka de bal. Pedraza rent richting de bal. Koza onderschept slim de pass. Koza schiet op doel. Szamocki probeert de bal aan de voet te houden. Kápička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - drink team06 3:0

21e minuut.
Rudecki rent richting de bal. Rudecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petrók de bal. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ... Hendriks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kurtyka passt de bal in één keer door. Rochowiak rent richting de bal. Thế Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Sơn geeft een lange en hoge pass. Kurtyka springt en kopt de bal. Kápička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Thế Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Sơn geeft een hoge lob. Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Kápička werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - drink team06 4:0

25e minuut.
Hodorov speelt de bal door. Daar is Mirică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Kápička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Rudecki is nu in balbezit. Kurtyka onderschept slim de pass. Kurtyka passt de bal zonder na te denken. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Thế Sơn is nu in balbezit. Thế Sơn geeft een hoge lob. Rochowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kápička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valerie komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Kurtyka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szamocki de bal. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Kápička bokst de bal weg.

35e minuut.
Inworp. Valerie met de inworp. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - drink team06 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 33%, drink team06 67%.
Nescacz - drink team06 4:1

46e minuut.
Sivilla komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Thế Sơn passt de bal zonder na te denken. Bieryn probeert naar een medespeler te passen. Páger rent richting de bal. Páger geeft een hoge lob. Koza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Valerie rent richting de bal. Kurtyka onderschept slim de pass. Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kápička met een harde bal richting middenveld. Thế Sơn speelt de bal door. Štrunc rent richting de bal. Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak geeft de bal voor. Kápička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szamocki heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak geeft een hoge lob. Kápička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Thế Sơn kopt de bal weg. Pedraza heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak rent richting de bal. Koza rent richting de bal. Koza draait met de bal, schiet en ... Kápička bokst de bal weg. Inworp. Ebilado komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Páger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurtyka de bal. Kurtyka geeft een hoge lob. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Niccodemo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Massariol komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster geeft de bal voor. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza draait met de bal, schiet en ... Kápička probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - drink team06 5:1

75e minuut.
Páger geeft de bal voor. Kurtyka rent richting de bal. Kurtyka speelt de bal door. Koza is nu in balbezit. Koza haalt uit met een fantastische trap. Kápička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Doeltrap. Štrunc met een harde bal richting middenveld. Foster kopt de bal weg. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Figueiredo is nu in balbezit. Koza begaat een overtreding. Koza krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pedraza is nu in balbezit. Koza onderschept slim de pass. Negreiros is nu in balbezit. Koza verovert de bal door een tackle van achteren. Koza schiet op doel. Kápička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - drink team06 6:1

89e minuut.
Rochowiak rent richting de bal. Thế Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Sơn speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Foster speelt de bal door. Kurtyka geeft een hoge lob. Daar is Negreiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Kápička bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 22%, drink team06 78%.
Nescacz - drink team06 6:1