Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-02 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: montociao Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2870
montociao Dylanlandia
omega Tactiek 433
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski schiet op doel. Kałuża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Dylanlandia 0:1

10e minuut.
Pieniacki is nu in balbezit. Omelete schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pieniacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yeditepe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vafeas rent richting de bal. Nunev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nunev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Omelete passt de bal met de wreef. Sabatino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domenici. Domenici krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gwiazdowski kopt de bal weg. Nunev heeft problemen om de bal te vangen. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas draait met de bal, schiet en ... Olivais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
montociao - Dylanlandia 1:1

39e minuut.
Yeşilsönmez verovert de bal door een tackle van achteren. Omelete bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşilsönmez verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşilsönmez geeft een hoge lob. Vafeas maakt een snoekduik en kopt de bal. Olivais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pestoni probeert naar een medespeler te passen. Omelete rent richting de bal. Vafeas verovert de bal door een tackle van achteren. Vafeas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 37%, Dylanlandia 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
montociao - Dylanlandia 1:1

52e minuut.
Sabatino rent richting de bal. Sabatino met een sublieme pass. Vafeas rent richting de bal. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. Olivais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Domenici bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenici geeft een lange en hoge pass. Ronconi probeert de bal met de borst te controleren. Vafeas rent richting de bal. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Mansur met een sublieme pass. Southgate heeft problemen om de bal te vangen. Southgate probeert naar een medespeler te passen. Gwiazdowski is nu in balbezit. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. Olivais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Domenici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santacroce is nu in balbezit. Gwiazdowski begaat een overtreding. Gwiazdowski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sabatino de bal. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Yeşilsönmez heeft problemen om de bal te vangen. Nunev is nu in balbezit. Yeşilsönmez verovert de bal door een tackle van achteren. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 41%, Dylanlandia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
montociao - Dylanlandia 1:1