Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: RoNaK Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2535
RoNaK Csonttörők
4-3-3v3 Tactiek új
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
37.1 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Łabuś geeft een lange en hoge pass. Schlosser probeert de bal aan de voet te houden. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Csonttörők 0:1

6e minuut.
Perger geeft een lange en hoge pass. Potrzebny is nu in balbezit. Yörükoğlu is nu in balbezit. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łabuś met de inworp. Yörükoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Łabuś passt de bal zonder na te denken. Dueñas Rodríguez rent richting de bal. Dueñas Rodríguez passt de bal in één keer door. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Babos trapt de bal weg van het doel. Dueñas Rodríguez kopt de bal weg. Carbonell met een sublieme pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel. Babos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Babos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Csonttörők 0:2

28e minuut.
Perger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez onderschept slim de pass. Carbonell geeft de bal voor. Yörükoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Csonttörők 0:3

31e minuut.
Potrzebny heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell speelt de bal door. Yörükoğlu is nu in balbezit. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny geeft een lange en hoge pass. Schlosser heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Babos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dueñas Rodríguez geeft de bal voor. Klungelig pakt Spitzmüller de bal. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. Babos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Csonttörők 0:4

35e minuut.
Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Magenheim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carbonell. Carbonell krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dueñas Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas Rodríguez geeft een hoge lob. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Babos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Csonttörők 0:5

41e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Potrzebny rent richting de bal. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Babos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 68%, Csonttörők 32%.
RoNaK - Csonttörők 0:5

50e minuut.
Łabuś is nu in balbezit. Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Csonttörők 0:6

60e minuut.
Carbonell passt de bal met de wreef. Potrzebny is nu in balbezit. Schlosser begaat een overtreding. Schlosser krijgt een gele kaart. Potrzebny raakt geblesseerd tijdens het duel. Dueñas Rodríguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yörükoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Babos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Babos niet meer kan verder spelen. Kovácsevics komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pócsik met de inworp. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een hoge lob. Yörükoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Csonttörők 0:7

68e minuut.
Yörükoğlu kopt de bal weg. Spitzmüller is nu in balbezit. Potrzebny onderschept slim de pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. Kovácsevics bokst de bal weg.

73e minuut.
Łabuś geeft een lange en hoge pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Csonttörők 0:8

75e minuut.
Łabuś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carbonell de bal. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. Kovácsevics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bohus onderschept slim de pass. Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grubits stond buitenspel. Pócsik neemt vlug de vrije trap. Daar is Bogár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Łabuś rent richting de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Schlosser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schlosser krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Yörükoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łabuś met een snel genomen vrije trap. Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Łabuś is nu in balbezit. Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Spitzmüller onderschept slim de pass. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Csonttörők 0:9

90e minuut.
Bimbó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mehlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 66%, Csonttörők 34%.
RoNaK - Csonttörők 0:9