Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-16 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Blue Flake Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3554
SKS Fantom Tychy FC SEROB MEC
Rasqo Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Mirotta passt de bal zonder na te denken. Kader rent richting de bal. Kader passt de bal in één keer door. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Serejo rent richting de bal. Serejo passt de bal zonder na te denken. Delcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcourt schiet op doel. Sakmo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Mäkimattila rent richting de bal. Mäkimattila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - FC SEROB MEC 0:1

24e minuut.
Czachowski passt de bal in één keer door. Inworp. Serejo met een snelle inworp. Stanuch geeft een hoge lob. Mäkimattila springt en kopt de bal. Sakmo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mirotta passt de bal met de wreef. Fidelus is nu in balbezit. Fidelus geeft de bal voor. Czachowski springt en kopt de bal. Jańczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKS Fantom Tychy - FC SEROB MEC 1:1

27e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Postregna de bal onder controle te krijgen. Mäkimattila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimattila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Mirotta is nu in balbezit. Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Delcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch geeft de bal voor. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rajzer met een sublieme pass. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kader. Kader krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kargu kopt de bal weg. Delcourt is nu in balbezit. Rajzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajzer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 57%, FC SEROB MEC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKS Fantom Tychy - FC SEROB MEC 1:1

46e minuut.
Paton komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Laitano speelt de bal door. Fidelus rent richting de bal. Fidelus passt de bal zonder na te denken. Paton is nu in balbezit. Paton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Paton met een sublieme pass. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano geeft een lange en hoge pass. Paton kan de bal niet met de borst controleren. Paton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Stanuch is nu in balbezit. Mirotta verovert de bal door een tackle van achteren. Mirotta passt de bal met de wreef. Gér rent richting de bal. Gér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kader geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maren de bal onder controle te krijgen. Paton kopt de bal weg. Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér haalt uit met een fantastische trap. Jańczak bokst de bal weg.

56e minuut.
Postregna speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal in één keer door. Delcourt is nu in balbezit. Delcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Huspeka komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Laitano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charalambous komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Fidelus speelt de bal door. Charalambous rent richting de bal. Charalambous passt de bal in één keer door. Gér rent richting de bal. Gér schiet op doel. Jańczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paton controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vernaz komt het veld opgelopen. Służewski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kader met een snelle inworp. Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski schiet op doel. Sakmo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - FC SEROB MEC 1:2

85e minuut.
Daar is Mirotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader passt de bal zonder na te denken. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton schiet op doel. Jańczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gér is nu in balbezit. Gér haalt uit met een fantastische trap. Jańczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Postregna passt de bal in één keer door. Fidelus geeft een lange en hoge pass. Blūmentals controleert de bal met de borst. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKS Fantom Tychy - FC SEROB MEC 2:2

89e minuut.
Fidelus passt de bal in één keer door. Charalambous is nu in balbezit. Charalambous speelt de bal door. Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano speelt de bal door. Özsürgün is nu in balbezit. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski draait met de bal, schiet en ... Sakmo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 48%, FC SEROB MEC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKS Fantom Tychy - FC SEROB MEC 2:2