Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-11 19:58
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Klatka Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6897
KSW Łomianki Leinster Team
4-3-2-1 Tactiek Fire
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 35.3
excellent Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Ganoza geeft een lange en hoge pass. Foy rent richting de bal. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 1:0

7e minuut.
Foy bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer verovert de bal door een tackle van achteren. Reizer passt de bal met de wreef. Stelmach rent richting de bal. Stelmach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 2:0

10e minuut.
Miñambres Pascual onderschept slim de pass. Miñambres Pascual speelt de bal door. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach draait met de bal, schiet en ... McGahey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 3:0

11e minuut.
Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual passt de bal met de wreef. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel. McGahey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 4:0

15e minuut.
Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer passt de bal in één keer door. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc geeft de bal voor. Stelmach springt en kopt de bal. McGahey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Baralha verovert de bal door een tackle van achteren. Baralha geeft de bal voor. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach schiet op doel. McGahey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 5:0

17e minuut.
Việt Bắc met de inworp. Reizer probeert naar een medespeler te passen. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft een hoge lob. Gallagher kopt de bal weg. McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabaulenka. Miñambres Pascual is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Massera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen. McGahey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 6:0

24e minuut.
Massera met een snelle inworp. Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual met een sublieme pass. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 7:0

27e minuut.
Stokes rent richting de bal. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft de bal voor. Stelmach maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tobin de bal. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. McGahey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
McGahey probeert naar een medespeler te passen. Massera is nu in balbezit. Massera geeft een hoge lob. Stelmach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 8:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miñambres Pascual met de inworp. Germanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach onderschept slim de pass. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual geeft de bal voor. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSW Łomianki 30%, Leinster Team 70%.
KSW Łomianki - Leinster Team 9:0

48e minuut.
Stelmach draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tobin de bal onder controle te krijgen. Việt Bắc geeft een hoge lob. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Massera passt de bal met de wreef. Reizer geeft de bal voor. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. McGahey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 10:0

51e minuut.
Marshall speelt de bal door. Foy rent richting de bal. Stelmach onderschept slim de pass. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. McGahey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 11:0

53e minuut.
Inworp. Reizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft de bal voor. Stelmach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 12:0

55e minuut.
Foy probeert naar een medespeler te passen. Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin rent richting de bal. Massera verovert de bal door een tackle van achteren. Massera draait met de bal, schiet en ... McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 13:0

61e minuut.
Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 14:0

64e minuut.
Klungelig pakt Germanek de bal. Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer geeft een lange en hoge pass. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Pelach probeert naar een medespeler te passen. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft de bal voor. Stelmach springt en kopt de bal. McGahey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 15:0

68e minuut.
Baralha passt de bal in één keer door. Reizer rent richting de bal. Reizer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stelmach de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ... McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foy bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Việt Bắc zal de hoekschop nemen. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen. McGahey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Miñambres Pascual passt de bal zonder na te denken. Việt Bắc probeert naar een medespeler te passen. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 16:0

77e minuut.
Germanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Massera onderschept slim de pass. Massera geeft een hoge lob. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Baralha passt de bal zonder na te denken. Foy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach draait met de bal, schiet en ... McGahey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Łomianki - Leinster Team 17:0

83e minuut.
Miñambres Pascual met een snelle inworp. Massera heeft problemen om de bal te vangen. Massera passt de bal in één keer door. Reizer heeft problemen om de bal te vangen. Reizer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Foy is nu in balbezit. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach passt de bal zonder na te denken. Miñambres Pascual rent richting de bal. Miñambres Pascual schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tobin de bal. Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual haalt uit met een fantastische trap. McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSW Łomianki 18%, Leinster Team 82%.
KSW Łomianki - Leinster Team 17:0