Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-18 19:50
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hakim Adolphe
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8633
Kurykta nk simultanka
opcija2 Tactiek 53k1
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 51.4
solide Schieten waardeloos
zeer goed Passen uitstekend
magisch Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Fabri kopt de bal weg. Chodakiewicz is nu in balbezit. Kopričanec onderschept slim de pass. Kopričanec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chodakiewicz kopt de bal weg. Plelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz rent richting de bal. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - nk simultanka 1:0

7e minuut.
Hrvatin rent richting de bal. Chodakiewicz onderschept slim de pass. Kopričanec is nu in balbezit. Kopričanec draait met de bal, schiet en ... Ebejer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Pelegrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopciński is nu in balbezit. Milišić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milišić krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pelegrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrin passt de bal zonder na te denken. Hrvatin rent richting de bal. Hrvatin draait met de bal, schiet en ... Ebejer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kurykta - nk simultanka 1:1

18e minuut.
Fabri onderschept slim de pass. Fabri passt de bal met de wreef. Kopričanec probeert naar een medespeler te passen. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin schiet op doel. Ebejer bokst de bal weg.

21e minuut.
Rákosník neemt vlug de vrije trap. Komnen is nu in balbezit. Kopričanec speelt de bal door. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin haalt uit met een fantastische trap. Ebejer bokst de bal weg.

25e minuut.
Kopciński probeert de bal aan de voet te houden. Plelević speelt de bal door. Kopričanec met een sublieme pass. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin draait met de bal, schiet en ... Ebejer bokst de bal weg.

26e minuut.
Fahir passt de bal met de wreef. Pelegrin met een sublieme pass. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin draait met de bal, schiet en ... Ebejer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - nk simultanka 1:2

35e minuut.
Rákosník kopt de bal weg. Daar is Milišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milišić speelt de bal door. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin schiet op doel. Ebejer bokst de bal weg.

37e minuut.
Šolak verovert de bal door een tackle van achteren. Šolak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fahir de bal. Fahir geeft een lange en hoge pass. Hrvatin maakt een snoekduik en kopt de bal. Ebejer bokst de bal weg.

41e minuut.
Provalija is nu in balbezit. Provalija geeft een lange en hoge pass. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin draait met de bal, schiet en ... Ebejer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurykta 75%, nk simultanka 25%.
Kurykta - nk simultanka 1:2

54e minuut.
Brajković speelt de bal door. Ebejer speelt de bal door. Plelević kopt de bal weg. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Šolak is nu in balbezit. Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. Fahir probeert naar een medespeler te passen. Pelegrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Liigmets met een sublieme pass. Fahir met een sublieme pass. Pelegrin is nu in balbezit. Pelegrin haalt uit met een fantastische trap. Ebejer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Provalija met een sublieme pass. Šolak rent richting de bal. Fahir rent richting de bal. Chodakiewicz onderschept slim de pass. Chodakiewicz draait met de bal, schiet en ... Lažeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Plelević geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Radin de bal onder controle te krijgen. Brajković met een sublieme pass. Pelegrin rent richting de bal. Pelegrin geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Šolak speelt de bal door. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plelević. Plelević krijgt een gele kaart. Chodakiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopciński met een snel genomen vrije trap. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lažeta trapt de bal weg. Kopričanec probeert de bal met de borst te controleren. Kopričanec met een sublieme pass. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin schiet op doel. Ebejer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurykta 78%, nk simultanka 22%.
Kurykta - nk simultanka 1:2