Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-18 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DRAGOCAP Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2246
DRAGOCAP EUR 1971
ale Tactiek 352bis
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
30.9 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Liebers rent richting de bal. Liebers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Formenoy de bal. Bogojević rent richting de bal. Bogojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bogojević geeft een lange en hoge pass. Daar is Fisichella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molnár is nu in balbezit. Molnár schiet op doel. Barullo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - EUR 1971 0:1

21e minuut.
Fisichella is nu in balbezit. Molnár onderschept slim de pass. Molnár geeft een hoge lob. Bogojević springt en kopt de bal. Barullo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hubacher speelt de bal door. Marmifero rent richting de bal. Folguera begaat een overtreding. Folguera krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Flores raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dorgnach komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Bogojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisichella is nu in balbezit. Fisichella passt de bal in één keer door. Liebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebers geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 63%, EUR 1971 37%.
DRAGOCAP - EUR 1971 0:1

46e minuut.
Maugeri komt het veld opgelopen. Ariani komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Liebers kopt de bal weg. Bogojević rent richting de bal. Formenoy begaat een overtreding. Formenoy krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Marmifero rent richting de bal. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas geeft een hoge lob. Daar is Bogojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Forlani speelt de bal door. Formenoy rent richting de bal. Formenoy geeft een hoge lob. Tupputi rent richting de bal. Tupputi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Socki bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki geeft een lange en hoge pass. Barullo speelt de bal door. Krefta kopt de bal weg. Socki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Liebers is nu in balbezit. Liebers passt de bal zonder na te denken. Socki met een sublieme pass. Bogojević rent richting de bal. Bogojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Forlani passt de bal met de wreef. Marmifero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Folguera. Marmifero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Folguera is nu in balbezit. Forlani begaat een overtreding. Forlani krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bulanbay probeert naar een medespeler te passen. Folguera rent richting de bal. Folguera passt de bal met de wreef. Bogojević rent richting de bal. Bogojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Storey geeft de bal voor. Gamrát kopt de bal weg. Bertoli heeft problemen om de bal te vangen. Liebers rent richting de bal. Liebers geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 57%, EUR 1971 43%.
DRAGOCAP - EUR 1971 0:1