Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DACIADA CAMPIONUL
343-- Tactiek ufs jr.
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 25
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. Grumezea passt de bal met de wreef. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - CAMPIONUL 1:0

11e minuut.
Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadkowski passt de bal met de wreef. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Răducanu stond buitenspel. Rakhimzhanov neemt vlug de vrije trap. Reiss kopt de bal weg. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau draait met de bal, schiet en ... Laurenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rakhimzhanov rent richting de bal. Rakhimzhanov passt de bal zonder na te denken. Morar probeert naar een medespeler te passen. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Boileau geeft een lange en hoge pass. Reiss is nu in balbezit. Condrea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reiss raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Boileau neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Răducanu de bal. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - CAMPIONUL 2:0

26e minuut.
Boileau passt de bal in één keer door. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas passt de bal met de wreef. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dobre passt de bal met de wreef. Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gniadkowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bordea passt de bal met de wreef. Răducanu rent richting de bal. Lázi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răducanu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Răducanu kan niet meer verder spelen. Negoescu komt het veld opgelopen. Ene komt bij de bal en schiet. Kaufman bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Bordea de bal. Reiss rent richting de bal. Reiss passt de bal met de wreef. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas haalt uit met een fantastische trap. Laurenza bokst de bal weg.

41e minuut.
Rakhimzhanov passt de bal met de wreef. Morar heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap. Kaufman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piñas heeft problemen om de bal te vangen. Nănescu rent richting de bal. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - CAMPIONUL 3:0

45e minuut.
Pallas rent richting de bal. Pallas passt de bal in één keer door. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ... Laurenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - CAMPIONUL 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 54%, CAMPIONUL 46%.
DACIADA - CAMPIONUL 3:1

47e minuut.
Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski passt de bal in één keer door. Condrea is nu in balbezit. Pallas verovert de bal door een tackle van achteren. Pallas haalt uit met een fantastische trap. Laurenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Boileau is nu in balbezit. Condrea is nu in balbezit. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - CAMPIONUL 3:2

49e minuut.
Onciu passt de bal zonder na te denken. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skonieczka. Ene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ene wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kaufman trapt de bal weg. Morar rent richting de bal. Morar geeft de bal voor. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Laurenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Laurenza probeert naar een medespeler te passen. Rakhimzhanov kopt de bal weg. Morar probeert naar een medespeler te passen. Pallas rent richting de bal. Pallas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bordea is nu in balbezit. Gniadkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadkowski passt de bal zonder na te denken. Boileau is nu in balbezit. Boileau draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Laurenza bokst de bal weg.

58e minuut.
Dobre met een sublieme pass. Nănescu is nu in balbezit. Onciu probeert naar een medespeler te passen. Ene rent richting de bal. Ene draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nănescu is nu in balbezit. Kaufman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas geeft de bal voor. Dobre is nu in balbezit. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal met de wreef. Reiss is nu in balbezit. Gniadkowski is nu in balbezit. Gniadkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armeanca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 58%, CAMPIONUL 42%.
DACIADA - CAMPIONUL 3:2