Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orsi Sconosciuti gicasoft.it
Normal Tactiek xxx_2022_442
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 46.1
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Perea rent richting de bal. Perea passt de bal in één keer door. Zacharis rent richting de bal. Zacharis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bacconi rent richting de bal. Posarić verovert de bal door een tackle van achteren. Posarić probeert naar een medespeler te passen. Cala rent richting de bal. Cala haalt uit met een fantastische trap. Tognarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:1

6e minuut.
Arbizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsoi onderschept slim de pass. Cala onderschept slim de pass. Cala draait met de bal, schiet en ... Tognarelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:2

7e minuut.
Brogi is nu in balbezit. Brogi geeft de bal voor. Cala kopt de bal weg. Zacharis controleert de bal met de borst. Zacharis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Cala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borsoi. Cala raakt geblesseerd tijdens het duel. Tonella met een snel genomen vrije trap. Zacharis springt en kopt de bal. Daar is Cuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Cuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala verovert de bal door een tackle van achteren. Cala passt de bal in één keer door. Daar is Zacharis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacharis draait met de bal, schiet en ... Tognarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:3

14e minuut.
Terreri geeft een hoge lob. Mordal rent richting de bal. Mordal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zacharis de bal. Zacharis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Tognarelli met een harde bal richting middenveld. Mordal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cala de bal. Cala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:4

17e minuut.
Arbizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharis verovert de bal door een tackle van achteren. Cuna is nu in balbezit. Zacharis verovert de bal door een tackle van achteren. Zacharis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mlinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:5

20e minuut.
Zacharis heeft problemen om de bal te vangen. Cala rent richting de bal. Zacharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharis draait met de bal, schiet en ... Tognarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:6

23e minuut.
Posarić speelt de bal door. Klungelig pakt Zacharis de bal. Cuna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zacharis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Posarić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:7

26e minuut.
Mordal probeert naar een medespeler te passen. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala probeert naar een medespeler te passen. Zacharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:8

27e minuut.
Cala passt de bal zonder na te denken. Perea is nu in balbezit. Perea probeert naar een medespeler te passen. Cala is nu in balbezit. Cala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Bacconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posarić rent richting de bal. Posarić passt de bal zonder na te denken. Zacharis is nu in balbezit. Zacharis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:9

29e minuut.
Klungelig pakt Bacconi de bal. Zacharis rent richting de bal. Bacconi onderschept slim de pass. Cala verovert de bal door een tackle van achteren. Cala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cala heeft problemen om de bal te vangen. Cala met een sublieme pass. Zacharis is nu in balbezit. Zacharis schiet op doel. Tognarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:10

34e minuut.
Perea passt de bal met de wreef. Mordal is nu in balbezit. Mordal speelt de bal door. Zacharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharis haalt uit met een fantastische trap. Tognarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cala rent richting de bal. Cala draait met de bal, schiet en ... Tognarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:11

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tognarelli niet meer kan verder spelen. Giavoni komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Posarić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zacharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharis onderschept slim de pass. Zacharis draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Tonella geeft de bal voor. Cala kopt de bal weg. Mlinz heeft problemen om de bal te vangen. Zacharis rent richting de bal. Zacharis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:12

45e minuut.
Posarić onderschept slim de pass. Posarić geeft een lange en hoge pass. Cuna heeft problemen om de bal te vangen. Zacharis is nu in balbezit. Zacharis geeft een hoge lob. Giavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsi Sconosciuti 72%, gicasoft.it 28%.
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:12

47e minuut.
Zacharis is nu in balbezit. Posarić is nu in balbezit. Posarić passt de bal zonder na te denken. Cala heeft problemen om de bal te vangen. Cala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:13

48e minuut.
Daar is Arbizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonella onderschept slim de pass. Tonella probeert naar een medespeler te passen. Cala rent richting de bal. Cala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:14

52e minuut.
Cuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala verovert de bal door een tackle van achteren. Zacharis heeft problemen om de bal te vangen. Zacharis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:15

53e minuut.
Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinz rent richting de bal. Cala verovert de bal door een tackle van achteren. Cala draait met de bal, schiet en ... Giavoni probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:16

55e minuut.
Zacharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordal passt de bal in één keer door. Cala is nu in balbezit. Cala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:17

57e minuut.
Cala passt de bal met de wreef. Posarić speelt de bal door. Zacharis is nu in balbezit. Zacharis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cuna de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zacharis is nu in balbezit. Zacharis schiet op doel. Cuna probeert de bal aan de voet te houden. Giavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Posarić geeft de bal voor. Cala heeft problemen om de bal te vangen. Borsoi is nu in balbezit. Cala verovert de bal door een tackle van achteren. Cala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Giavoni met een harde bal richting middenveld. Perea kopt de bal weg. Bacconi is nu in balbezit. Cala verovert de bal door een tackle van achteren. Cala draait met de bal, schiet en ... Giavoni bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Zacharis heeft problemen om de bal te vangen. Zacharis met een sublieme pass. Cala is nu in balbezit. Cala draait met de bal, schiet en ... Giavoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:18

65e minuut.
Zacharis is nu in balbezit. Cuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharis onderschept slim de pass. Zacharis draait met de bal, schiet en ... Giavoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:19

70e minuut.
Cuna geeft een hoge lob. Zacharis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tonella geeft een lange en hoge pass. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala draait met de bal, schiet en ... Giavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Posarić probeert naar een medespeler te passen. Perea heeft problemen om de bal te vangen. Perea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cala schiet op doel. Giavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zacharis heeft problemen om de bal te vangen. Zacharis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Posarić probeert naar een medespeler te passen. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala passt de bal zonder na te denken. Zacharis heeft problemen om de bal te vangen. Zacharis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mordal probeert naar een medespeler te passen. Posarić speelt de bal door. Zacharis rent richting de bal. Zacharis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:20

78e minuut.
Perea met een sublieme pass. Zacharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:21

83e minuut.
Doeltrap. Giavoni met een harde bal richting middenveld. Posarić kopt de bal weg. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Posarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Posarić passt de bal met de wreef. Cala is nu in balbezit. Cala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mlinz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perea zal de hoekschop nemen. Zacharis rent richting de bal. Zacharis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsi Sconosciuti 84%, gicasoft.it 16%.
Orsi Sconosciuti - gicasoft.it 0:22