Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-07 19:00
  • Competitiewedstrijd: Group B
  • Stadion: Nicaragua Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Nicaragua Azərbaycan
41212deepAZ Tactiek Barcelona
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 72.6
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


10e minuut.
Daar is Izcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov passt de bal zonder na te denken. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Orucoğlu probeert naar een medespeler te passen. Vəlimətov probeert de bal aan de voet te houden. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Rüstəmli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Murillo met een snelle inworp. Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal in één keer door. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Buitenspel voor Lino. Goede buitenspelval van de verdediging. Nəbi neemt vlug de vrije trap. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Rüstəmli krijgt zijn hoofd ertegen. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Mazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García is nu in balbezit. Nuri onderschept slim de pass. Nuri draait met de bal, schiet en ... Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Azərbaycan 0:1

24e minuut.
Garnier is nu in balbezit. Garnier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Səmədli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazımov geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Almendarez rent richting de bal. Almendarez geeft de bal voor. Vəlimətov kopt de bal weg. Rocha geeft een lange en hoge pass. Lino springt en kopt de bal. Zərgərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri passt de bal in één keer door. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft een hoge lob. Rüstəmli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Poladov neemt vlug de vrije trap. Səmədli rent richting de bal. Səmədli passt de bal in één keer door. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Izcano geeft een lange en hoge pass. Poladov is nu in balbezit. Poladov passt de bal met de wreef. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel. Zərgərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Inworp. Rocha met een snelle inworp. Izcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano geeft een hoge lob. Lino springt en kopt de bal. Zərgərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 52%, Azərbaycan 48%.
Nicaragua - Azərbaycan 0:1

53e minuut.
Almendarez is nu in balbezit. Almendarez geeft de bal voor. Lino kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Zərgərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli met een sublieme pass. Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft de bal voor. Estrada bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrano komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mazza geeft een hoge lob. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Orucoğlu zijn tegenspeler op de grond. Orucoğlu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Izcano probeert naar een medespeler te passen. Almendarez is nu in balbezit. Almendarez geeft de bal voor. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Zərgərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nicaragua - Azərbaycan 1:1

73e minuut.
Garnier is nu in balbezit. Nuri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garnier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quluzadə komt het veld opgelopen. Hakimov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Lozano komt het veld opgelopen. Rocha met een snelle inworp. Izcano is nu in balbezit. Izcano geeft de bal voor. Lozano krijgt zijn hoofd ertegen. Zərgərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Azərbaycan 2:1

81e minuut.
García geeft een lange en hoge pass. Rahibov rent richting de bal. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Zərgərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Azərbaycan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 55%, Azərbaycan 45%.
Nicaragua - Azərbaycan 3:1