Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-04 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group I
  • Stadion: Shqipëria Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 35635
Shqipëria O‘zbekiston
Shqiperia Tactiek 4-4-2 #2
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
71.3 gemiddelde waardering 59.2
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitmuntend Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalipi met een snelle inworp. Ajdinaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajdinaj geeft een hoge lob. Malaj springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zurxonov met een sublieme pass. Gemratov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngjeci. Gemratov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gemratov kan niet meer verder spelen. Kelasiyev komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Revaj verovert de bal door een tackle van achteren. Revaj passt de bal met de wreef. Dalipi probeert naar een medespeler te passen. Malaj is nu in balbezit. Malaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Dalipi passt de bal zonder na te denken. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulg`anov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Aqifi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. TatorgiyevNusiqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Aquvov speelt de bal door. Rasobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj begaat een overtreding. Revaj krijgt een gele kaart. Rasobov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 51%, O‘zbekiston 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shqipëria - O‘zbekiston 0:0

46e minuut.
Zeradov geeft de bal voor. Inworp. Revaj met een snelle inworp. Dalipi is nu in balbezit. Dalipi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Golemi passt de bal in één keer door. Revaj probeert naar een medespeler te passen. Dalipi met een sublieme pass. Aqifi rent richting de bal. Aqifi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bushi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Golemi geeft een hoge lob. Dalipi rent richting de bal. Asqamov maakt een afschuwelijke overtreding. Dalipi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dalipi kan niet meer verder spelen. Elezi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Kadare komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ajdinaj is nu in balbezit. Ajdinaj geeft een hoge lob. Malaj rent richting de bal. Malaj haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - O‘zbekiston 1:0

76e minuut.
Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj passt de bal in één keer door. Malaj heeft problemen om de bal te vangen. Malaj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Futrasov de bal onder controle te krijgen. TatorgiyevNusiqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - O‘zbekiston 2:0

81e minuut.
Asqamov is nu in balbezit. Asqamov speelt de bal door. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - O‘zbekiston 3:0

86e minuut.
Asqamov is nu in balbezit. Asqamov passt de bal met de wreef. Sapunxhiu geeft de bal voor. Malaj rent richting de bal. Malaj draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg. Zeradov geeft een lange en hoge pass. Asqamov kopt de bal weg. Malaj is nu in balbezit. Malaj draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - O‘zbekiston 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 40%, O‘zbekiston 60%.
Shqipëria - O‘zbekiston 4:0