Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-07 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group L
  • Stadion: as-Saʻūdiyya
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 38328
as-Saʻūdiyya República Dominicana
mehmetguner Tactiek 5-2-1-1i-1
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 74
good Schieten incredible
solid Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


7e minuut.
Trujillo met een sublieme pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pacheco raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pacheco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - República Dominicana 0:1

11e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Trujillo rent richting de bal. Trujillo passt de bal met de wreef. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero draait met de bal, schiet en ... Amr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Arias kopt de bal weg. Klungelig pakt Boughamni de bal. Piña speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Amr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Abel met een sublieme pass. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel onderschept slim de pass. Abel geeft een lange en hoge pass. Baquero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Abel passt de bal met de wreef. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baquero draait met de bal, schiet en ... Kassem heeft problemen om de bal te vangen. Kassem probeert naar een medespeler te passen. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Farag geeft de bal voor. Aguirre geeft de bal voor. Sulayman kan de bal niet met de borst controleren. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Farag verovert de bal door een tackle van achteren. Farag met een sublieme pass. Amir is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel. Amr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Baquero maakt een snoekduik en kopt de bal. Amr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sulayman kopt de bal weg. Piña rent richting de bal. Piña geeft een hoge lob. Baquero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Abel de bal. Abel met een sublieme pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft een hoge lob. Baquero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sakhr de bal. Uthman rent richting de bal. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - República Dominicana 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 78%, República Dominicana 22%.
as-Saʻūdiyya - República Dominicana 0:2

48e minuut.
Inworp. Abel met een snelle inworp. Piña probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Amr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Doeltrap. Aguilar komt het veld opgelopen. Morillo komt het veld opgelopen. Bautista komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Amir kan de bal niet met de borst controleren. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amir krijgt een gele kaart. Baquero raakt geblesseerd tijdens het duel. Morillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baquero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Abel probeert naar een medespeler te passen. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kassem kopt de bal weg. Bautista rent richting de bal. Bautista passt de bal in één keer door. Abel geeft een hoge lob. Baquero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Morillo passt de bal in één keer door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar passt de bal met de wreef. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Bautista is nu in balbezit. Bautista geeft een hoge lob. Baquero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - República Dominicana 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 68%, República Dominicana 32%.
as-Saʻūdiyya - República Dominicana 0:3