Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messa Lińska VFB BIADACZ
Work JeDa Tactiek Nowy gigigolo
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
62.8 gemiddelde waardering 62.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Bussunda rent richting de bal. Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda speelt de bal door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rus met de inworp. Olaru met een sublieme pass. Wróbel rent richting de bal. Wróbel schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Zygmuntowski geeft de bal voor. Wróbel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brito. Brito krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rus probeert naar een medespeler te passen. Wróbel rent richting de bal. Wróbel passt de bal zonder na te denken. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 47%, VFB BIADACZ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messa Lińska - VFB BIADACZ 0:0

46e minuut.
Filarski komt het veld opgelopen. Apreotesei komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Olaru rent richting de bal. Šunjić probeert de bal met de borst te controleren. Wróbel onderschept slim de pass. Wróbel schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Brito heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty geeft een lange en hoge pass. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - VFB BIADACZ 1:0

55e minuut.
Bussunda passt de bal in één keer door. Masi heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty speelt de bal door. Grădean is nu in balbezit. Grădean schiet op doel. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masi rent richting de bal. Masi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Wróbel rent richting de bal. Wróbel geeft de bal voor. Wołowicz geeft een lange en hoge pass. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi draait met de bal, schiet en ... Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Filarski is nu in balbezit. Filarski speelt de bal door. Wróbel rent richting de bal. Wróbel draait met de bal, schiet en ... Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - VFB BIADACZ 2:0

82e minuut.
Kozik met een sublieme pass. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei passt de bal in één keer door. Olaru is nu in balbezit. Olaru schiet op doel. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olaru neemt de hoekschop. Wróbel maakt een snoekduik en kopt de bal. Ponce bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 46%, VFB BIADACZ 54%.
Messa Lińska - VFB BIADACZ 2:0