Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buszek Żyrardów Wielkie Hajduki
Sezon_22_off Tactiek eksperyment
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
48.9 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Krasić geeft een hoge lob. Taivalmäki kopt de bal weg. Prieto geeft een lange en hoge pass. Toure is nu in balbezit. Toure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Wielkie Hajduki 0:1

7e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een hoge lob. Renault is nu in balbezit. Toure onderschept slim de pass. Toure haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz bokst de bal weg. Daar is Branicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branicki onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krasić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toure springt en kopt de bal. Kałamarz bokst de bal weg.

21e minuut.
Barbot probeert de bal met de borst te controleren. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbot. Barbot krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cañizales geeft een hoge lob. Taivalmäki kopt de bal weg. Renault is nu in balbezit. Toure onderschept slim de pass. Toure draait met de bal, schiet en ... Kałamarz bokst de bal weg.

26e minuut.
Taivalmäki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rocco de bal onder controle te krijgen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een hoge lob. Toure springt en kopt de bal. Kałamarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Wielkie Hajduki 0:2

30e minuut.
Aventino rent richting de bal. Aventino passt de bal in één keer door. Cañizales is nu in balbezit. Cañizales geeft een lange en hoge pass. Toure springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Branicki geeft de bal voor. Mrożek kopt de bal weg. Cañizales rent richting de bal. Cañizales geeft een hoge lob. Gedlich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Taivalmäki kopt de bal weg. Cañizales speelt de bal door. Toure rent richting de bal. Toure haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Wielkie Hajduki 0:3

39e minuut.
Mrożek controleert de bal met de borst. Batisti rent richting de bal. Aventino rent richting de bal. Aventino geeft een lange en hoge pass. Toure is nu in balbezit. Kałamarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krasić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toure springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 76%, Wielkie Hajduki 24%.
Buszek Żyrardów - Wielkie Hajduki 0:3

48e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto speelt de bal door. Krasić rent richting de bal. Krasić geeft een lange en hoge pass. Gedlich springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rocco kopt de bal weg. Barbot kan de bal niet met de borst controleren. Mrożek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrożek krijgt een gele kaart. Barbot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zapata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barbot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Prieto onderschept slim de pass. Prieto speelt de bal door. Gedlich is nu in balbezit. Gedlich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Wielkie Hajduki 0:4

57e minuut.
Sangronis geeft een hoge lob. Choudhury kopt de bal weg. Klungelig pakt Aventino de bal. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Wielkie Hajduki 1:4

58e minuut.
Toure speelt de bal door. Gedlich heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Choudhury zijn tegenspeler op de grond. Choudhury krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Branicki is nu in balbezit. Krasić onderschept slim de pass. Krasić speelt de bal door. Toure rent richting de bal. Toure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Wielkie Hajduki 1:5

64e minuut.
Niinisalo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aventino met een snelle inworp. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Branicki de bal. Toure is nu in balbezit. Toure haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - Wielkie Hajduki 1:6

75e minuut.
Cañizales met een sublieme pass. Krasić bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krasić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toure springt en kopt de bal. Kałamarz bokst de bal weg.

77e minuut.
Aventino passt de bal zonder na te denken. Cañizales probeert naar een medespeler te passen. Krasić is nu in balbezit. Krasić geeft een hoge lob. Toure maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 56%, Wielkie Hajduki 44%.
Buszek Żyrardów - Wielkie Hajduki 1:6