Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-01 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: E stadio da Kibic
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 30707
Fc. Ratown Kateggat
14134 Tactiek Evo2
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 60.5
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Tryba speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pieprzyk de bal onder controle te krijgen. Sławiński rent richting de bal. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea draait met de bal, schiet en ... Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beştea is nu in balbezit. Beştea draait met de bal, schiet en ... Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev schiet op doel. Vicuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Kateggat 1:0

14e minuut.
Racciatti is nu in balbezit. Racciatti passt de bal in één keer door. Lisichkov speelt de bal door. Beştea rent richting de bal. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Domiter bokst de bal weg.

17e minuut.
Sławiński is nu in balbezit. Racciatti onderschept slim de pass. Racciatti passt de bal zonder na te denken. Vanz is nu in balbezit. Vanz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Valladares maakt een afschuwelijke overtreding. Valladares krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Roszak onderschept slim de pass. Roszak met een sublieme pass. Kubica probeert naar een medespeler te passen. Racciatti speelt de bal door. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beştea rent richting de bal. Beştea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Ratown - Kateggat 1:1

31e minuut.
Forbes kopt de bal weg. Şerbănescu is nu in balbezit. Yarəliyev onderschept slim de pass. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Kateggat 2:1

32e minuut.
Skolek passt de bal in één keer door. Ubin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pittorino de bal. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Forbes kopt de bal weg. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev schiet op doel. Vicuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Kateggat 3:1

43e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea onderschept slim de pass. Beştea schiet op doel. Domiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Kateggat 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 65%, Kateggat 35%.
Fc. Ratown - Kateggat 3:2

49e minuut.
Buitenspel voor Yarəliyev. Goede buitenspelval van de verdediging. Şerbănescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tryba rent richting de bal. Beştea onderschept slim de pass. Beştea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ubin kan de bal niet met de borst controleren. Beştea is nu in balbezit. Met opzet legt Ubin zijn tegenspeler op de grond. Ubin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Klungelig pakt Priyma de bal. Priyma passt de bal in één keer door. Beştea rent richting de bal. Beştea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
MacCaul speelt de bal door. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beştea neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Ratown - Kateggat 3:3

67e minuut.
Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov passt de bal met de wreef. Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti geeft een lange en hoge pass. Beştea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lisichkov passt de bal in één keer door. Racciatti rent richting de bal. Racciatti passt de bal zonder na te denken. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Kateggat 3:4

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roszak met de inworp. Valladares rent richting de bal. Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. Vicuña bokst de bal weg.

81e minuut.
Racciatti met een sublieme pass. MacCaul rent richting de bal. MacCaul probeert naar een medespeler te passen. Vanz is nu in balbezit. Vanz haalt uit met een fantastische trap. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Czapski geeft een lange en hoge pass. Skolek is nu in balbezit. Skolek met een sublieme pass. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Vicuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vanz probeert naar een medespeler te passen. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 53%, Kateggat 47%.
Fc. Ratown - Kateggat 3:4