Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciuliki Ngine Sopot Gilotyna WC
fpierdulerio Tactiek a zmienie coś ;)
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 36
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Simons geeft een hoge lob. Gałecki kopt de bal weg. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 1:0

10e minuut.
Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinha begaat een overtreding. Valdivia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gałecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cristiani springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ćwiek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valdivia met een snelle inworp. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ćwiek geeft een hoge lob. Allen is nu in balbezit. Barcikowski onderschept slim de pass. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 1:1

23e minuut.
Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Gärtner onderschept slim de pass. Stanisz rent richting de bal. Stanisz schiet op doel. Major maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 2:1

24e minuut.
Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Boldewijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczygielski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Doeltrap. Major met een harde bal richting middenveld. Myrell kopt de bal weg. Cristiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristiani haalt uit met een fantastische trap. Major verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 3:1

36e minuut.
Myrell kopt de bal weg. Gałecki is nu in balbezit. Cristiani rent richting de bal. Cristiani draait met de bal, schiet en ... Major probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 4:1

41e minuut.
Gałecki geeft een lange en hoge pass. Simons rent richting de bal. Stanisz verovert de bal door een tackle van achteren. Stanisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 5:1

41e minuut.
Bambrowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 31%, Gilotyna WC 69%.
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 5:1

51e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal met de wreef. Cristiani heeft problemen om de bal te vangen. Cristiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 6:1

53e minuut.
Inworp. Gałecki met een snelle inworp. Myrell rent richting de bal. Myrell geeft een hoge lob. Bambrowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 7:1

55e minuut.
Boldewijn onderschept slim de pass. Boldewijn passt de bal in één keer door. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Allen is nu in balbezit. Allen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Major probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gärtner neemt vlug de vrije trap. Valdivia is nu in balbezit. Met opzet legt Coxinha zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Coxinha moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coxinha schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Doeltrap. Dynak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Myrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrell passt de bal in één keer door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 8:1

76e minuut.
Göçmez komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Berensztajn met een sublieme pass. Daar is Kęska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiek onderschept slim de pass. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 9:1

84e minuut.
Göçmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldewijn met een sublieme pass. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Major werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 10:1

89e minuut.
Ćwiek onderschept slim de pass. Gałecki rent richting de bal. Gałecki passt de bal met de wreef. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 36%, Gilotyna WC 64%.
Ciuliki Ngine Sopot - Gilotyna WC 10:1