Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-22 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga V.080
  • Stadion: GO Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3966
GO WisełkaKrakówTS
0004 Tactiek 4123
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Kujawski is nu in balbezit. Dymacz verovert de bal door een tackle van achteren. Dymacz passt de bal met de wreef. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Burcă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sołtykowski met een snelle inworp. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Piţigoi kopt de bal weg. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov geeft een lange en hoge pass. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chudy rent richting de bal. Chudy geeft een lange en hoge pass. Kujawski controleert de bal met de borst. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Smirnov heeft problemen om de bal te vangen. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smirnov. Smirnov krijgt een gele kaart. Chudy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chudy kan niet meer verder spelen. Lepa komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz verovert de bal door een tackle van achteren. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Wielki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - WisełkaKrakówTS 0:1

40e minuut.
Madziar onderschept slim de pass. Madziar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wielki de bal. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 62%, WisełkaKrakówTS 38%.
GO - WisełkaKrakówTS 0:1

50e minuut.
Kossok controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Madziar neemt vlug de vrije trap. Sławoj kopt de bal weg. Pawelczyk controleert de bal met de borst. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Lepa met de inworp. Sławoj rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Konopka ... Strafschop! Sławoj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pawelczyk neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Sołtykowski geeft een hoge lob. Barbaru heeft problemen om de bal te vangen. Sołtykowski met een sublieme pass. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Smirnov rent richting de bal. Madziar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smirnov raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kossok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teterko onderschept slim de pass. Ţicleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ţicleanu kopt de bal weg. Zdrojewski heeft problemen om de bal te vangen. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok schiet op doel. Kosiorek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Saraceni heeft problemen om de bal te vangen. Saraceni met een sublieme pass. Teterko verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sołtykowski geeft de bal voor. Sławoj kopt de bal weg. Wielki rent richting de bal. Dymacz onderschept slim de pass. Dymacz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 66%, WisełkaKrakówTS 34%.
GO - WisełkaKrakówTS 0:1