Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devils Korea LZS Knapy
DevilsDD Tactiek knp1
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Słaby rent richting de bal. Christanval verovert de bal door een tackle van achteren. Christanval passt de bal in één keer door. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Skoraszewski trapt de bal weg van het doel. Słaby kopt de bal weg. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ... Skoraszewski bokst de bal weg.

15e minuut.
Hildebrand passt de bal in één keer door. Christanval rent richting de bal. Christanval passt de bal met de wreef. Fominha is nu in balbezit. Fominha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Winterburn de bal. Felix rent richting de bal. Orama speelt de bal door. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Winterburn kopt de bal weg. Christanval probeert de bal aan de voet te houden. Słaby probeert naar een medespeler te passen. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea probeert naar een medespeler te passen. Hildebrand met een sublieme pass. Fominha rent richting de bal. Fominha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Christanval passt de bal zonder na te denken. Fominha is nu in balbezit. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis geeft een hoge lob. Biancheri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - LZS Knapy 0:1

37e minuut.
Marante is nu in balbezit. Jaraczewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marante springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Marante is nu in balbezit. Marante passt de bal zonder na te denken. Walle is nu in balbezit. Neimar Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Neimar Miranda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 49%, LZS Knapy 51%.
Devils Korea - LZS Knapy 0:1

64e minuut.
Słaby kopt de bal weg. Marante rent richting de bal. Jaraczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaraczewski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sybis is nu in balbezit. Sybis passt de bal in één keer door. Biancheri is nu in balbezit. Canorea probeert naar een medespeler te passen. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rodighiéro komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Orama passt de bal in één keer door. Słaby is nu in balbezit. Słaby probeert naar een medespeler te passen. Rodighiéro is nu in balbezit. Rodighiéro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rodighiéro passt de bal zonder na te denken. Neimar Miranda rent richting de bal. Marante rent richting de bal. Marante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Devils Korea - LZS Knapy 1:1

85e minuut.
Biancheri rent richting de bal. Biancheri passt de bal met de wreef. Aldazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha onderschept slim de pass. Fominha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama verovert de bal door een tackle van achteren. Orama met een sublieme pass. Neimar Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Słaby heeft problemen om de bal te vangen. Słaby geeft de bal voor. Daar is Hildebrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama geeft een lange en hoge pass. Marante springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 42%, LZS Knapy 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Devils Korea - LZS Knapy 1:1