Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-01 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Princes Park
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 70279
Thamesmead Town FC ANFIELD LFC
Higher attack Tactiek eastend
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
74.3 gemiddelde waardering 60.2
outstanding Schieten very good
incredible Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Cavin geeft de bal voor. Maghiran kopt de bal weg. Radke rent richting de bal. Radke geeft de bal voor. Miller krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 1:0

8e minuut.
Cavin geeft een lange en hoge pass. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Acaroğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Derbin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miller zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 2:0

15e minuut.
Fijas rent richting de bal. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. Gharabaghtsyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 2:1

16e minuut.
Miller is nu in balbezit. Piron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miller raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miller krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 3:1

17e minuut.
Maghiran geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radke met een snelle inworp. Chyła geeft de bal voor. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Radke met de inworp. Chyła rent richting de bal. Chyła geeft een lange en hoge pass. Miller springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 4:1

19e minuut.
Piron is nu in balbezit. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dydek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acaroğlu. Derbin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Miller rent richting de bal. Maghiran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Miller neemt zijn aanloop. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 5:1

30e minuut.
Derbin passt de bal met de wreef. Cavin rent richting de bal. Vierziger verovert de bal door een tackle van achteren. Vierziger speelt de bal door. Chyła geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 6:1

33e minuut.
Chyła passt de bal met de wreef. Daar is Cavin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavin geeft de bal voor. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cavin is nu in balbezit. Vierziger rent richting de bal. Cavin onderschept slim de pass. Cavin geeft een hoge lob. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 29%, ANFIELD LFC 71%.
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 6:1

48e minuut.
Piron rent richting de bal. Piron passt de bal met de wreef. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle haalt uit met een fantastische trap. Gharabaghtsyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 6:2

52e minuut.
Chyła onderschept slim de pass. Chyła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cavin geeft de bal voor. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miller krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Cavin is nu in balbezit. Cavin geeft een hoge lob. Derbin is nu in balbezit. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 7:2

65e minuut.
Chyła is nu in balbezit. Chyła probeert naar een medespeler te passen. Cavin speelt de bal door. Derbin is nu in balbezit. Derbin draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Radke passt de bal in één keer door. Cavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin geeft een hoge lob. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Radke rent richting de bal. Radke passt de bal in één keer door. Cavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin geeft de bal voor. Derbin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 8:2

84e minuut.
Miller kopt de bal weg. Chyła probeert naar een medespeler te passen. Cavin is nu in balbezit. Cavin geeft de bal voor. Miller krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 32%, ANFIELD LFC 68%.
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 8:2